Šta je novo?

FlashGet i rapidshare problem

urospo

Slavan
Učlanjen(a)
08.03.2005
Poena
319
Sinoc sam naleteo na onaj rapidshare premium accaunt, i odmah stavio svih 10 delova nekog filma u flashget, ali sad kad sam ustao i pogledao dal je gotovo umalo se ne slogirah:D ...svih 10 delova je stiglo do oko 80-90% i tu stalo! Flashget nece da nastavi dalji download mi jednog fajla.
Jel ima tu pomoci ili moram sve ponovo?

p.s. "Currently you have 2222 MB of free traffic left in your traffic-account" - znaci nisam presao limit koji je 3 gb

Da ti nije nestalo prostora na particiji na kome su ti temp fajlovi koje koristi FlashGet ?

Sad proverih, nije nestalo prostora...

Nisam siguran za FleshGet, ali ako budes morao nanovo da skidas te fajlove (nadam se da neces morati) savetovao bih ti da uzmes onaj "RapidGet" program kojeg mozes skinuti sa samog Rapidshare sajta. Pored automatskog DL-a i UL-a vise fajlova, ima i "link checker" koji omogucava proveru kolekcije linkova pre nego ih stavis u listu za download. Nije nesto prebogat opcijama ali lepo radi.
Poz.

Thx, sad sam probao sa rapget-om i ceo fajl skine do kraja. Od onog nema nista, evo sad ponovo sve skidam.
A jel radi "pause" u rapgetu kod premium naloga?

urospo je napisao(la):
Thx, sad sam probao sa rapget-om i ceo fajl skine do kraja. Od onog nema nista, evo sad ponovo sve skidam.
A jel radi "pause" u rapgetu kod premium naloga?
Radi "resume" ali dopustices mi malu korekciju "RapGet" je onaj ruski freeware program a "RapidGet" je zvanican program Rapidshare-a. Razlika u nazivu programa je mala ali u funkcionisanju prilicno velika. Kazem cisto da nebi doslo do zabune za one koji ce, eventualno, citati ovo.

Poslednja izmena:
Radi u RapGet-u pause za Premium account,probao slucajno i uspelo je!Sto je velika sreca jer sam prekinuo fajl od 99,5MB! :D
Pozdrav ,)

Flashget je meni prijavljivao crc errore kod skinutih fajlova, ako sam slucajno radio resume downloada. Inace ako vec skidas sa Flashgetom nemoj zaboraviti upisati za referrer rapidshare.de.
RapidGet sa zvanicnog sajta mi se svako malo zaglupljivao i isto ponekad prijavljivao crc errore kod skinutih fajlova pa sam ga batalio.
Rapget je jedini koji mi radi besprekorno.

Lomnica_city je napisao(la):
Radi u RapGet-u pause za Premium account,probao slucajno i uspelo je!Sto je velika sreca jer sam prekinuo fajl od 99,5MB! :D
Pozdrav ,)

Hvala, ja nisam smeo sad da probam...*** vec imam 10 "polovnih" fajlova od oko 80 mb, koje cu sad da obrisem:D

Explorer je napisao(la):
Radi "resume" ali dopustices mi malu korekciju "RapGet" je onaj ruski freeware program a "RapidGet" je zvanican program Rapidshare-a. Razlika u nazivu programa je mala ali u funkcionisanju prilicno velika. Kazem cisto da nebi doslo do zabune za one koji ce, eventualno, citati ovo.

Da, doslo je do zabune, u brzini sam procitao rapget.
Uglavnom rapget radi super, tako da rapidget nisam ni probao...:guitar:

@Marsovac
Nisam upisivao referrer rapidshare.de u flasgetu, mozda je to zezalo, ali ipak necu da proveram:d

problemi sa flashget-om

I ja imam probleme sa Flash Get.ali ne umijem da koristim ni Rapid Get.Stalno nesto zaglupljuje
Moze li mi neko reci u cemu je caka???
Da li se Flash Get,kao suvereni program,moze modifikovati da bez problema prepoznaje linkove sa rapidshare.de
Hvala na razumijevanju!!!:wave:

Aj da ne izmisljamo toplu vodu, koristite rapget posto provereno radi, sa svim ostalim programima imacete problema.

Hm, ja sam dosada koristio sve pomenute programe (RapidGet, FlashGet, USDownloader), ali na Premium accountima nikada nisam imao nikakav problem ni sa FlashGetom, ni sa RapidGetom dosad... Koristim i RapidGet i FlashGet, zavisi kako sam u datom trenutku raspolozen (ali ipak vise preferiram FlashGet), i stvarno nikada do sada nisam imao nikakav problem sa FlashGetom (zaglupljivanje, crc greske, prekid downloadinga i slicno...)... a skinuo sam preko 30GB dosada na ovaj nacin.... u pitanju je ADSL linija... a ostalo je sve standardno...
Sve u svemu, za sve osobe koje eventualno imaju problem sa FlashGetom, resenje je zaista jednostavan i pouzdan RapidGet... :type:
poz. :wave:

Evo ga sad ovaj :d
Jel` smo lepo rekli RapGet, a ne RapidGet :p

Rapid Get prilikom Resuma ume itekako da prijavljuje CRC greske
ali je opet najkonforniji za skidanje sa rapida s premium a.
Tako da je moja preporuka da ga koristite ali ne prekidate :)

-Solim

solim je napisao(la):
Rapid Get prilikom Resuma ume itekako da prijavljuje CRC greske
ali je opet najkonforniji za skidanje sa rapida s premium a.
Tako da je moja preporuka da ga koristite ali ne prekidate :)

-Solim
ne razumem... sta je prednost Rapid Geta u tom slucaju??? To sto nema resume? ili to sto pravi CRC greske? :)

E sad ja ne razumem ....
Samo sam prokomentarisao da Rapide Getu resume ne radi kako treba,
a gomila ljudi to ne zna.
Ko sto rekoh treba da se koristi ali ga ne treba prekidati, sto i nije neki problem, bar meni.
Ja ga koristim jer je cekiranje linkova uzasno korisna stvar i zbog toga mi je no.1 za rapid.
-Solim

Poslednja izmena:
Šta treba obeležiti?

Da li neko može da mi kaže šta treba da obeležim na ovoj slici i koju brzinu da obeležim u podešavanjima,inače koristim kablovski internet

Poslednja izmena:
Imam i ja jedno pitanje...imam uplacen premium ali neke stvari jednostavno NE MOGU da skinem,kada probam "rucno" i kliknem na premium izbaci mi nesto kao "premium cookies not found" i ne vredi ni da rucno upisujem user i pass jednostavno nece,a kad idem na free svaki put ulazi odmah,znaci nema odbrojavanja,odmah izbacuje onu shifru i kad upisem DL krece,to mogu da uradim 100 puta za redom i uspeva.Skroz sam zbunjen.

Imam i ja jedno pitanje...imam uplacen premium ali neke stvari jednostavno NE MOGU da skinem,kada probam "rucno" i kliknem na premium izbaci mi nesto kao "premium cookies not found" i ne vredi ni da rucno upisujem user i pass jednostavno nece,a kad idem na free svaki put ulazi odmah,znaci nema odbrojavanja,odmah izbacuje onu shifru i kad upisem DL krece,to mogu da uradim 100 puta za redom i uspeva.Skroz sam zbunjen.

Mozda ti neki program (firewall,antivirus i slicno) blokira kukije?

Ulogovao si se i nema potrebe da se ponovo upisuješ. Probaj da se izloguješ pa se onda ponovo prijavi.

Nazad
Vrh Dno