Šta je novo?

FlashGet i *.jc!

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
675
FlashGet prilikom skidanja nekod fajla, pravi privremeni 'kontejner' koji zauzme onoliko prostora na disku koliki je i sam fajl. A zatim se prilikom download-a, taj 'kontejner' puni, dok se download ne zavrsi. Za vreme skidanja fajla, naziv samog je npr. pera.rar.jc!, da bi nakon zavrsetka skidanja on dobio svoj originalan naziv, pera.rar.

Sta je problem?

Skidao sam neki fajl, koji nisam skinuo do kraja. Morao sam da sredjujem sistem (tj. vracam ghost image) i 'nedovrsene' fajlove (*.jc!) sam iskopirao na drugu particiju.
Sada iako imam: nedovrseni fajl, link, referer-a....ja i dalje ne znam kako da nastavim skidanje fajla koji je dosao do nekih 50%. Jer...FlashGet sve pocinje ispocetka.

Zna li neko resenje kako da nastavim ("insertujem") download vez zapocetih fajlova koji su trenutno u okviru privremenog jc! kontejnera? Hvala.

Poslednja izmena:
A znaci probao si File -> Import previous file -> [zadas mu putanju do *.jc! kontejnera] u prozoru ukucas link, referer i on ipak krece uvek od pocetka???

Ne znam onda stvarno... Sad ces se smejati ali jesi ucitavao jc! fajl direktno sa te druge particije ili si ga prekopirao u default direktorijum za download (c:\download po dafault-u)? Mada vidim da u dijalogu Import previous file on svakako nudi da ga premesti u download direktorijum tako da to verovatno nema veze.
Da li se secas mozda: Da li ti je dok ti je bio stari sistem na download listi u flashgetu pored one ikonice "play" bila zelena tacka? Da li si ga mozda nekad "pauzirao" pa posle nastavio. Pitanje da li taj server ima podrsku za "resume download".

Verovatno jos negde cuva sta je u stvari skinuo u tom fajlu (ne vidim kako bi zakljucio iz njega samog. Taj drugi fajl je takodje trebalo da bekapujes.

@bandovic: Taj server je rapidshare. Imam premium account i resume opcija radi odlicno. Sav download je prvo stopiran i FlashGet ugasen, pre nego sam ista kopirao. Fajl sam ja rucno vratio u direktorijum gde mi FlashGet skida fajlove (C:\Downloads).
Takodje sam probao da importujem i sta se desava:
Naime fajl koji skidam sa rapidshare-a je oko 100 mb. Ja importujem i on onda ispise kako sam kao skinuo 100 MB ali da je fajl 200 MB. A po vremenu koje je preostalo da se download zavrsi uz max brzinu, treba mu oko 2 sata, sto je upravo prosek po kome ja skidam fajl od 100 MB. Tako da to nesto nije u redu.
Takodje nije problem kada se skida samo sa rapida, vec sa bilo kog drugog site-a koji podrzava resume (za one koji ne podrzavaju, logicno bi bilo zasto nece).

@__zevs__: I meni je palo na pamet da FlashGet ima negde info o fajlovima koje trenutno skida, ali nisam mogao da nadjem nista. Ni u njegovom instalacionom direktorijumu, a ni u 'Documents and Settings' gde obicno neki programi drze taj 'otpad' koji im treba u toku njihovog rada.

Ne znam sta moze predstavljati problem. Jel' nekome to importovanje radilo a da je imao slucaj kao ja?

Meni je importovanje radilo, skidao sam torrent dodushe.Josh mi je i taj fajl bio na drugoj particiji pre reinstalacije sistema.
Nego, shto se cimash kad imash premium account.😛 Skini fajl ponovo i to je to.

Torent radi uvek (doduse ja torente ne skidam preko FlashGet-a).
A cimam se jer nije 1 fajl u pitanju vec vise. Takodje i jedan fajl sa megaupload-a koji je dogurao na nekih 180 mb od 350 (koliko je tezak). I ...btw.... nemamo svi adsl veze. 😉

Znaci, ima li ko resenje?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno