Šta je novo?

FlashGet i download sa rapidshare.com

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Sve mi se cini od kada je izvrsena promena sajta da mi je onda krenuo ovaj problem.
Desava mi se da kada npr dl neki film koji ima 7,8 fajlova od po 100MB bar 1 do 3 fajla budu corrupted. Zatim ponovo skinem i bude ok. Kada skidam nesto mnogo vece bude mnogo vise. Ovo mi se ranije nije desavalo (duga sam PU) a sada je svakodnevno.

Na stranom forumu su mi rekli ISP (valjda se to odnosi na provajdera) namerno sabotiraju zbog piraterije.

Zadnja ver. je FG-ta a korisnik PTT-ea ADSL.

Promeni onda DL manager. RapGet, Rapidshare Manager...

Potpuno identična kombinacija i nikada ni jedan korupted fajl, a samo zadnje nedelje sam skinuo preko 30gb!

Bas cudno. A navikao sam se bas na FG. Skinuo sam neke DL managere (DAP, IDM...) pa sam mislio da probam. Mada mi se ne menja FG :(

Slidaj sa proverenih sajtova ili format i udri ispocetka!

I vise nego provereni. I gledam da uvek bude sa vise zahvalnica, procitam ceo post da vidim da li je neko ima problema itd. Dugo sam vec P.user tako da znam gde i kako da trazim. Problem je neki do FG-eta ili nesto drugo.

Ja sam imao problem kao ti. Na kraju skinuo fg 1.71 i sve radi.

Koristim FG 1.73 i nikad corrupted problema nisam imao.
Probaj :)

O tome sam bas razmisljao da instaliram 1.73. Nikada se niko nije zalio a mnogi nikada nisu ni instalirali novije ver. Videcu kako ce se odvijati pa ako bude nastavilo da zeza (dosad jeste) skinucu 1.73.

Hvala svima

Nazad
Vrh Dno