Šta je novo?

FlashGet - freeware?

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste, al ima spajver uz sebe (u pitanju je nekakav "bar.dll", pretpostavljam da pokušava da se integriše u IE kao download bar), tokom instalacije nemojte da ga izaberete, držite aktivan antivirus (Avast ga recimo detektuje) i posle instalacije ručno obrišite dotični dll.

Pored opere ne treba nikakav download manager.

alex303 je napisao(la):
Pored opere ne treba nikakav download manager.

Kad smo vec kod toga, meni u cca 70% slucajeva Opera nemoze da odredi kolika je velicina fajla koji skidam i to me strasno iritira. Flashget to uvek uradi. To je najveca mana Opera download manager-a, bar po meni.

Hm, kod mene u 90% slučajeva ne radi resume downloada u Operi. Pogotovo sa sajtova tipa Megaupload, Rapidshare itd. Dok kod Flashget-a sve radi kako treba.

Meni je Flashget super, skoro uvek koristim koristim ogranicavanje brzine download-a, cisto da ostane malo linka za ostale stvari 😉

Preko flashgot ekstenzije lako se skida sa rapidshare-a iz flashgeta 😉

Neki link?

ivan_s je napisao(la):
Preko flashgot ekstenzije lako se skida sa rapidshare-a iz flashgeta 😉
Ja Operu drzim upravo zbog DL sa rapidshare-a
Sa FlashGetom mi isti puca nakon nekih 2-3%:smash:
ali od kako sam nabavio USDownloader ,)
mislim da cu i Operi reci zbogom :type:

zasto toliko spamujete ovaj topic? pitanje je bilo da li je ili nije FG freeware!

voodoo_nbgd je napisao(la):
Jeste, al ima spajver uz sebe (u pitanju je nekakav "bar.dll", pretpostavljam da pokušava da se integriše u IE kao download bar), tokom instalacije nemojte da ga izaberete, držite aktivan antivirus (Avast ga recimo detektuje) i posle instalacije ručno obrišite dotični dll.
hm... izgleda da je ipak zaista freeware!

http://www.softpedia.com/get/Internet/Download-Managers/FlashGet.shtml
NOTE Now Flashget is FREEWARE !

a taj {nesto}bar.dll samo avast prepoznaje kao pretnju...

Poslednja izmena od urednika:
Pazi njega, daje dve poruke zaredom (kao da nije mogao da kaze u jednoj), ima 5 poruka od 17 u ovom thread-u, coveka sa preko 8000 poruka, i on prica o spamu!🙂

Kaspersky, Ad-Aware, SpyBot ne tretiraju fgiebar.dll kao spyware. Osim toga, i predhodne verzije su ugradjivale "dugme" FlashGet u Toolbars. I sta sad, koristimo i dalje FlashGet ili ne? Program radi bez problema i kad se ovaj .dll izbrise.

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
zasto toliko spamujete ovaj topic? pitanje je bilo da li je ili nije FG freeware!

hm... izgleda da je ipak zaista freeware!

http://www.softpedia.com/get/Internet/Download-Managers/FlashGet.shtml
NOTE Now Flashget is FREEWARE !

a taj {nesto}bar.dll samo avast prepoznaje kao pretnju...
Taj bar.dll se pojavljuje i u staroj verziji.

btw glupo pitanje da li je ili nije free jer lepo pise da jeste Free, a ukoliko neces banere da mozes da platis da ih nema 😀

a ta "pretnja" se lako obrise 😉

Taj bar.dll sluzi da biste dobili ikonicu FG u tolbaru IE.

Crni je napisao(la):
btw glupo pitanje da li je ili nije free jer lepo pise da jeste Free
nije bas glupo pitanje 🙂

- u EULA pise da je shareware!
- u HELPu pise da je shareware!

na sajtu se nigde ne kaze jasno i glasno da je zaista freeware sada, mada ipak jeste... ali, nije vazno - vise mi se svidja FDM :happy:

Gedza je napisao(la):
Taj bar.dll sluzi da biste dobili ikonicu FG u tolbaru IE.
To je fgiebar.dll, a ja sam mislio na gtapi.dll :wall: koji neki spyware skeneri prijavljuju kao potencijalnu pretnju.

btw kompletan FG neki spyware skeneri prijavljuju kao problematican :wall:

Crni je napisao(la):
btw glupo pitanje da li je ili nije free jer lepo pise da jeste Free, a ukoliko neces banere da mozes da platis da ih nema 😀
To je oduvek bilo. Dok se ne registrujes imas baner.

Nazad
Vrh Dno