Šta je novo?

Flash8 Pomoc

Dukat79

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2005
Poena
304
Ljudi ako ne zelite da ja okinem kolokvijum sad u ponedeljak daj pomagajte..imam problema da pokrenem FLASH8..mislim prvobitno je sve radilo kako treba li najednom je prestalo..pri pokretanju progama kada radi Inicijalizaciju FONTA jednostavno pukne i izbaci error...mogu i da prekopiram koji tacno error izbaci ali iskreno meni to nije bilo od neke koristi...probao sam da uninstall i ponovo install ali dzaba...ajde ljudi dajte koju pametnu ideju, racunam na vas..nikada me nista izneverili do sad...
hvala unapred...

Svima bi bilo od koristi, ako neko resi problem da i napise kako ga je resio i u cemu je bio problem.

hm

Ok kritika prihvacena...mada sam razmisljao o tome ali sa obzirom da se niko ovde nije javio da ima isti problem zakljucio sam da je to mozda samo do mog sistema i da se dogadja vrlo vrlo retko...uglavnom...problem je bio u neslaganju sa quick time playerom (QTP)....ne znam ni sam kako ili sta ali eto instalirao sam k-lite codecs i on u sebi nosi i neki QTP. Lepo sam uninstalirao codecs i FLASH je proradio i samo pri ponovonom instaliranju codec-a sam lepo iskljucio da mi opet instaliraa QTP i eto..PROBLEM RESEN

Nazad
Vrh Dno