Šta je novo?

Flash player sjecka

shoma

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2006
Poena
455
Imam problema sa sjeckanjem u full screen-u na Asus A53U sa ATI 6250. Na windowsu sve radi ok ali na linuxu bas zapinje. Probao sam gnash ali on radi jos gore nego adobe flash player. Koristim Mint 13 x64 sa ATI drajverima 12.4 ali razmisljam da predjem na Ubuntu 12.04

Sa adobe sajta skini novije ako ti zapinju ili starije, imas celu arhivu tamo. Dovoljno je raspakovati ih u odgovarajuci folder. probaj kako ide flash sa Operom 12 - odlicna je. Mozda si na you tubeu upao u html5 trial mod pa zato secka.

Imam problema sa sjeckanjem u full screen-u na Asus A53U sa ATI 6250. Na windowsu sve radi ok ali na linuxu bas zapinje. Probao sam gnash ali on radi jos gore nego adobe flash player. Koristim Mint 13 x64 sa ATI drajverima 12.4 ali razmisljam da predjem na Ubuntu 12.04

Da li si dobro instalirao drajvere za video karticu, plus Mint ima sredjen svoj flash u repozitorijumu i taj flash treba da imas. Ja imam Mint 13 i sve sljaka ok sto se tice flasha. Sto bi prelazio na Ubuntu 12.04 kad je to
to isti kao i Mint, Mint je samo sredjeni Ubutu.

Probao sam flash player koji dolazi sa Mint-om pa sam uradio update na zadnju verziju flash player (11.2) koja je podrzana na linuxu ali isto. Onda sam instalirao Ubuntu 12.04 jer sam mislio da Mint nije u redu ali i dalje je sjeckalo. Ne znam samo kako mi nije odmah palo na pamet da probam Chrome. On koristi zadnju verziju flasha 11.3 i sa njom tece sve glatko kako bi i trebalo.

Hvala vam na savjetima.

Nazad
Vrh Dno