Goxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.03.2002
- Poena
- 710
Obzirom da imam Gigabyte plocu, a zeleo bih da flashujem BIOS putem Gigabytovog @BIOS programa, interesuje me sledece stvari, ako moze neko da pomognes.
1. Imas li iskustvo sa flashovanjem BIOS-a ovim programom, i radi li posao.
2. Skinuo sam F5 BIOS za GA-8SG800 koji sadrzi samo .exe fajl, sto mi je malo cudno obzirom da su bivsi BIOS-i sadrzali vise fajlova, obicno .zip sa 2 ili3 fajla.
3. Dali je @BIOS najbolji od 3 moguca nacina Flash-a?
4. Dali je @BIOS, primenjiv za flashovanje ploca drugih proizvodaca.
5. Da li je bolje da ako se odlucim da koristim @BIOS, idem na flash putem interneta (konekcija nije bas najbolja) ili da radim flash iz windowsa, tako da izaberem fajl koji sam skinuo iz direktorijuma.
Raspisah se, ali nadam se da imas razumevanja, jer ranije nisam nikada flashovao BIOS, iskren da budem ne znam hocu li ista dobiti, a mogao bi mnogo da izgubim.
Savet ?
1. Imas li iskustvo sa flashovanjem BIOS-a ovim programom, i radi li posao.
2. Skinuo sam F5 BIOS za GA-8SG800 koji sadrzi samo .exe fajl, sto mi je malo cudno obzirom da su bivsi BIOS-i sadrzali vise fajlova, obicno .zip sa 2 ili3 fajla.
3. Dali je @BIOS najbolji od 3 moguca nacina Flash-a?
4. Dali je @BIOS, primenjiv za flashovanje ploca drugih proizvodaca.
5. Da li je bolje da ako se odlucim da koristim @BIOS, idem na flash putem interneta (konekcija nije bas najbolja) ili da radim flash iz windowsa, tako da izaberem fajl koji sam skinuo iz direktorijuma.
Raspisah se, ali nadam se da imas razumevanja, jer ranije nisam nikada flashovao BIOS, iskren da budem ne znam hocu li ista dobiti, a mogao bi mnogo da izgubim.
Savet ?