Šta je novo?

Flash MX (from Macromedia Essentials)

• Začetnik teme Začetnik teme radar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

radar

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2001
Poena
619
Kupio sam kompilaciju Macromedia Essentials i sve je super, osim Flasha koji mi pravi probleme. Naime, instalira se lepo, ali kada hoću da ga startujem puca mi Windows XP. Pre Flasha sam instalirao Dreamweaver, Fireworks i Free Hand, a posle njega još po nešto sa ove kompilacije i sve radi OK, ali nikako da nateram prokleti Flash. Pokušao sam deinstalaciju pa ponovnu instalaciju i ništa.
Ima li još neko od vas problema sa Flashom sa ove kompilacije ili mene to zeza Windows? Uzeću u ponedeljak Flash MX na zasebnom disku, možda će on da proradi.

kako mislis obori ti winxp? da li padne flash ili ceo operativni sistem?

Ja imam isti disk, ali mi ne pravi Flash problem, već Cold Fusion MX... neće ni da se instalira...

Miroslav je napisao(la):
kako mislis obori ti winxp? da li padne flash ili ceo operativni sistem?
Lepo, Flash se najnormalnije instalira, ali kada ga startujem, program se podigne do kraja i posle jedne sekunde mi se pojavi plavi ekran smrti. Pokušavao sam više puta i uvek u istom trenutku se to desi. Čak sam i deinstalirao pa ponovo instalirao Flash više puta i uvek isto. To mi se do sada nikada nije dešavalo ni sa jednim programom pa tako ni sa prethodnim verzijama Flasha.

Wakizashi je napisao(la):
Ja imam isti disk, ali mi ne pravi Flash problem, ve¿ Cold Fusion MX... ne¿e ni da se instalira...
Da da, ni kod mene neãe Cold Fusion da se instalira.

"Ma **** me ker kada sam se ovde i oženio" - Branislav Vidaković- Mehanizam

Ma to bre sve pakuju ovi naši ovde... Mislim kompilacija je dobra, ali jebeš kada ne radi CF. Nije da se ovde nešto koristi, ali je lepo za znati. Što im je bilo teško da provere... A posebno mi se sviđa onaj deo 6000$ scripts sa 50 istih skriptova i različitim imenima. Doduše ekstenzije za DW su ok... Mada i ja šta hoću za 100 dindži..😛

A najžešći mi je bio lik koji je prodavao diskove. Neki tip je došao da mu reklamira Lindows koji ne može da mu se instalira, a lik mu je odgovorio da je on testirao svaki primerak diska koji ima na tezgi (jedno milion) i da svi rade, a da bi uvažio reklamaciju kupac mora da dođe kod njega na gajbu i da mu pokaže da disk ne radi, pa će mu tek tada zameniti.

A ima i fora DVD Pioneer 106s(ili tako nekako) neće da čita baš taj disk... Tipa promeni DVD i radiće 😀

Nazad
Vrh Dno