Šta je novo?

Flash kontakt forma i CodeIgniter - Pomoc

tarzan1321

Čuven
Učlanjen(a)
12.06.2004
Poena
619
Hocu da implementiram kontakt formu uradjenu u flash-u, koja koristi php skriptu za slanje mail-a. Problem se javlja prilikom poziva ove skripte jer ne moze da je pronadje. Ne funkcionisu ni relativne ni apsolutne putanje. Forma i skripta rade sasvim ok kada se postave na neki server bez CodeIgniter framework-a. Verujem da je problem u tome sto sve putanje u CI moraju da budu definisane u controleru, ali to ne mogu nikako da napravim s obzirom da putanja do skripte za slanje je u okviru flash animacije. Ako neko zna resenje za ovaj problem bilo bi bas super :)

U pitanju je sledeca kontakt forma
http://www.flashmo.com/preview/flashmo_102_contact_form

Pa mogu ali mi treba CodeIgniter, posto je citav sajt uradjen na osnovu tog framework-a.

Predlog da staviš kontakt formu i skriptu u jedan zaseban folder, eksterno to se neće ni videti, i onda u tom folderu isključiš CodeIgniter preko htaccess fajla.

Fala!!! :)
Uspelo je preko .htaccess fajla, samo mi je to strasno cudno jer sam to vec probao i nije htelo. Verovatno sam napravio neki glup type-o, pa zato nije htelo. U svakom slucaju hvala na pomoci ;)

Nazad
Vrh Dno