Šta je novo?

Flash jednostavno stao...???

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Moj prvi flash je juce zakazo.

Ubacio sam ga u komp, prebacio nesto sto mi je trebalo. Posle pet minuta jos nesto da prebacim i cvrc! Kaze NIJE PREPOZNAT!
Opet, opet, opet, i na kraju ga izvadim kad ono vruc strasno.
Sijalica koja treperi kada radim nesto s njim svetlela je neprekidno.

Ima li mu spasa???
Pomagajte! Ima li nesto sto nisam rekao?

EMTEC USB STICK 2.0 2GB
Samo to pise na pakovanju.

Vidi, ako ne radi na drugom racunaru i ne proradi na tvom, a verovatno nece, gledaj da ti sledeci usb flash bude Apacer, Corsair, Kingston, Transcend, tako nesto.

Vidi, ako ne radi na drugom racunaru i ne proradi na tvom, a verovatno nece, gledaj da ti sledeci usb flash bude Apacer, Corsair, Kingston, Transcend, tako nesto.

Da,u pravu si.Mada to nije odgovor na njegovo pitanje.

Ja sam pre imao neki S3+ flash memoriju i riknula je za 4 meseca.Sada imam Kingston i sljaka super :D

Poslednja izmena:
Evo bas drzim u ruci jednog Apacera, koji je tako izdahnuo...:)

Samo jos reci koji Apacer je u pitanju pa da se razocaram jos jednom. :(
Upravo sam narucio u firmi Apacera, ovog sto ga hvale u onoj temi namenjenoj Flash-u.

Pa nek crkne ima 10 godina garancije :) ht203 :)

Pa obzirom na to koliko je Apacer-a prodato kod nas mora poneki i da crkne.

Statistika nasa dika:

Kung Fu usb flash model XY (prodato ukupno 10 komada u Srbiji) 1 crkla.
Apacer usb flash HT203, (prodato 1000+ komada) 10 crklo.

Zakljucak: Apacer ne valja nista, deset puta cesce crkavaju od jeftinih usb-ova. :zgran:

Ja Apacer usb memorijama mogu da zamerim samo dve stvari od kojih za drugu nisam siguran da li sam u pravu ili se samo tripujem.

Prva stvar: izgledaju pomalo plastikanerski mada je kvalitet plastike skroz ok, ali opet.
Druga stvar: Cini mi se da su malko uze od drugih memorija pa uvek mora da se primeni malo vise sile da bi se ubole u usb ulaz.

Poslednja izmena:
Ne kazem da Apacer nije dobar, i ovaj koji ja imam je junacki radio, dok je radio. BTW, radi se o jednom iz serije STENO. Cinjenica je samo da je otiso u vecna lovista. Takodje je cinjenica da su mi neki Kingovi stariji od tog Apacera jos uvek u upotrebi. Dakle to je neko moje iskustvo..:)

Lichno mislim da si samo bio loshe srecje....

Jedno pitanje, ako moze:
Da i moj flash ne bi stao, da li moram da ga vadim putem "safely remove" ili mogu da ga vadim o'ma i kad hocu? To sam tek sinoc cuo da uopste postoji("saf. rem."), a vec mesecima povremeno koristim flash i mecem ga i vadim bez ikakve posebne paznje :)

Poslednja izmena:
Tu su misljenja podeljena. Ja konkretno moje USB-ove najcesce cupam na zivo...:)

Ja flash vadim kako kada, uglavnom "na živo", a mobilni (prijavljuje ga kao removable drive) uvek putem "safely remove".

Postoji opcija za odlozeni upis na 'zamenljive' diskove. Po defaultu je ta opcija u XP-u iskljucena. Tako da xp odma upisuje sve sto se snima na USB. To znaci da cupanje bez iskljucivanja u redu, samo treba sacekati da se lampica na USB-u ugasi.

Nazad
Vrh Dno