Šta je novo?

Flash Get - download priority

ikonoklast

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
825
Limit moje konekcije je ~48KB/s. Tek kada stavim ograničenje na ispod 30KB/s, može normalno da se surfuje, što je po mom mišljenju malo više nego što bi "trebalo", 10KB/s bi trebalo da zadovoljava, ali to ovde izgleda nije slučaj. Sweet spot bi bio nekih 37-38KB/s.

Može li u to nekako da se podesi, bilo u Flash Get-u, bilo nekim drugim programom, da download ima takav prioritet a da pritom može normalno da se surfuje ?

Tools/Options/Connection pa na dnu u Traffic usage in manual mode stavi brzinu downloada.
Za 37 KB/s treba 37888.

Podesio sam da mi na manual brzina bude 48 i onda po potrebi, kada surfujem, slajderom podesim na niže, tako da mi to rešenje ne odgovara. Mislim da tako nešto ima GetRight, ali mi on ne odgovara zbog Rapida.

Free Download Manager ima opciju "decrease traffic usage on browser activity". nisam je koristio pa ne znam kako funkcionise, ali takodje u njemu mozes da podesis tri moda downloada u kojima ces da ogranicis brzinu skidanja za svaki.

Podesio sam da mi na manual brzina bude 48 i onda po potrebi, kada surfujem, slajderom podesim na niže, tako da mi to rešenje ne odgovara. Mislim da tako nešto ima GetRight, ali mi on ne odgovara zbog Rapida.
Pa lepo ti je covek rekao da podesis na 37888 i onda samo prebaci na manual mod posto automatic ne radi dobro. Inace, Flashget vuce malo vise nego sto mu se podesi, pa ako ti je malo to sto ti ostavlja smanji jos malcice, ali sigurno mozes da ga zakucas na odredjenu brzinu 😉
Ako hoces bas precizno da kontrolises koliko ko moze da vuce koristi NetLimiter.

Nazad
Vrh Dno