Šta je novo?

Flash biosa

Uchiha

Cenjen
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poena
154
Jer moze neko step-by-step da mi objasni kako da fleshujem bios na Asus P5Q maticnoj i Asus 8800GT grafickoj.

Hvala unapred!

Naravno da ima , i naravno da je ovde na forumu mnogo puta pisano o tome.

Pretraga i naćićeš sve .

1. bios se flešuje samo kada postoji opravdana potreba

2. nikad nemoj da flešuješ ako nisi suguran u to šta radiš

3. ako se ipak radiš obavezno napravi kopiju starog biosa.

Dvaput meri jednom seci. Dobro razmisli da li ti treba flash biosa, i ako ti treba neka to bude bash debeli razlog. I ako ipak resis vodi racuna da verzija biosa bude bash za "TU PLOCU" i moj savet varijanta flasha preko flopija.

ajde neka neko kaze u kojim slucajevima je potrebno raditi fleshovanje biosa????ja sam totalni laik ali vidim da svi pricaju o tome a niko ne spominje zasto se to radi i sta se dobija time......hvala u napred.

zbog boljeg i stabilnijeg overkloka na primer...ili ako ti ploca pravi probleme u svakodnevnom radu. Na kraju,na asus sajtu imaju revizije biosa i treba da pise sta tacno nota verzija ispravlja za taj model ploce...

Mene isto muci to pitanje. Imao sam F2 za Gigabyte 790XT-USB3 i radilo je OK. Onda sam stavio F4 da bi video kasnije da bas se za 965BE ne preporucuje F4 nego F2 BIOS.
Za sada radi, nisam klokovao, tako da ne znam sta mozda nije kompatribilno.
Da li vratiti na onaj koji preporucuju ili ostaviti F4??? Ima jos F3 koji je mislim za X6 procesore i F5 beta verzija.

Vrh Dno