Šta je novo?

Firmware za TEAC CD540E

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Pozdrav svima. Interesuje me da li bi novi firmware za TEAC CD540E radio pod XP-om s tim sto na TEAC-ovom sajtu ne pise da verzija podrzave XP, vec sve ostale verzije windowsa.

Goxy

Cekaj... koje je tvoje pitanje? Da li mislis na flash-ovanje biosa CD-a pod WinXP ili na samo koriscenje CD citaca pod XP? Ako mislis na ovo drugo, ne znam zasto ne bi radio pod XP-om?
Sto se prvog tice, to je malo zeznutije. Ja jos nisam probao flash-ovanje bios-a CD-a pod WinXP, ali mi se zato pod Win2K blokirao u procesu, pa sam to ipak odradio pod Win98.

Goxy je napisao(la):
Interesuje me da li bi novi firmware za TEAC CD540E radio pod XP-om s tim sto na TEAC-ovom sajtu ne pise da verzija podrzave XP, vec sve ostale verzije windowsa.
Valjda si mislio na program za flesovanje. On je iz 2000-te kada nije bilo XP-a.

Ako za jedan program pisu svi operativni sistemi, trebalo bi da radi i na XP-u. Ako su razliciti firmware-i za razlicite sisteme, onda ti treba poseban za XP. Osnovna logika.
Ma, to je jednostavan DOS program i to radi na bilo kom windows-u, posto svi sadrze DOS u sebi, koji se nalazi i na sistemskoj disketi sa koje podignes sistem i na kome su ti fajlovi za flashovanje. Znaci, windows i ne funkcionise dok flashujes, jer se to radi iz DOS-a.

Ma, to je jednostavan DOS program i to radi na bilo kom windows-u, posto svi sadrze DOS u sebi, koji se nalazi i na sistemskoj disketi sa koje podignes sistem i na kome su ti fajlovi za flashovanje. Znaci, windows i ne funkcionise dok flashujes, jer se to radi iz DOS-a.

jok, TEAC-ov utility radi iz win-a
i kod mene se isto desavalo, kod kuce
540E na EPoX KTA2 sa 98SE uspesno odradi
update firmware-a i sto je jos bitnije pokazu se
promene u brzini (grebovanje je drasticno brze)
a na poslu (ista ploca isti CD) na Win2000 nece da
odradi update nego zablokira masinu (srecom hard reset nije
ostavio trajne posledice)
pozdrav svima
b

Da li neko ima link za zadnji firmware bio bih mu zahvalan da ga postuje jer ne mogu da podnesem onaj TEAC-ov sajt.

nickname je napisao(la):
jok, TEAC-ov utility radi iz win-a
i kod mene se isto desavalo, kod kuce
540E na EPoX KTA2 sa 98SE uspesno odradi
update firmware-a i sto je jos bitnije pokazu se
promene u brzini (grebovanje je drasticno brze)
a na poslu (ista ploca isti CD) na Win2000 nece da
odradi update nego zablokira masinu (srecom hard reset nije
ostavio trajne posledice)
pozdrav svima
b

Onda nemam pojma, sta da radi. jedino da pise na mail na Teac sajtu, i kaze koji je problem, pa ako oni nesto odrade.

I meni je pod W2K isto blokirao dok nisam firmware skinuo sa japanskog sajta (teac.co.jp ili kako vec). Onaj sa teac.de nije radio! Ko zna zasto...

Pozdrav

Meni nije uspelo ni sa Me ni sa Xp OS-om i to bas taj sa co.jp sajta velicina fajla tacno 800KB (UpdaterW54E.exe)... ?!

Blade Runner je napisao(la):
Meni nije uspelo ni sa Me ni sa Xp OS-om i to bas taj sa co.jp sajta velicina fajla tacno 800KB (UpdaterW54E.exe)... ?!

Pa zar nije W54E 4/4/32 rezac?

:confused: Uf stalno mešam oznake moja greška ali ako se neko nadje i u ovom mom grešnom postu neka baci neki odgovor :wave;

ja imam FWUP540E01.EXE sa teac.de
280KB pa ako nekom treba nek ostavi mail
poz
b

Jel radi

Jeli jel radi taj firmware sa teac.de pod XP-om i jeli na svapskom ili na engleskom posto ne znam kako izgleda-opcije i to?

Jeli jel radi taj firmware sa teac.de pod XP-om i jeli na svapskom ili na engleskom posto ne znam kako izgleda-opcije i to?

na engleskom je...
posto ne radi sa Win2000 sasvim sigurno nece ni na XP-u
ja ne znam nisam se zezao sa XP-om i nemam nameru jos dugo
poz
b

Nazad
Vrh Dno