Šta je novo?

Firmware za Teac CD-532E-B 1.0A ?

Robytron

Čuven
Učlanjen(a)
15.07.2002
Poena
604
da li ima neko firmware za CD-Rom Teac CD-532E-B verzije 1.0A ?
eventualno neki link ?

da upravo moj Teac cd ima firmware 3.0B i imam neke dodatne probleme, pa bih da ga vratim na 1.0A ako je to uopste moguce, probao sam dva puta da flashuje 3.0b verziju jednom je proslo bez problema, a drugi put kada sam ga hteo flshovati ispisao mi je da vec imam najnoviju verziju :(

Robytron je napisao(la):
da upravo moj Teac cd ima firmware 3.0B i imam neke dodatne probleme, pa bih da ga vratim na 1.0A ako je to uopste moguce, probao sam dva puta da flashuje 3.0b verziju jednom je proslo bez problema, a drugi put kada sam ga hteo flshovati ispisao mi je da vec imam najnoviju verziju :(

Noviji FW manje pravi probleme od starog. Ali ako mislis... daunloadij staru verziju pa ga flasuj iz DOS-a.

da, da bas je to problem,imas neki url koji radi za stari firmware ???

Evo da se i ja uključim. Ja isto imam Teac CD532E-B ali ne znam koja verzija. Da li možete da mi objasnite kako da to vidim i šta se postiže flešovanjem.
Zasad moj Teac radi dobro osim što mi se čini da ima dosta spor odziv.
Da li se to može ubrzati flešovanjem?

Evo da se i ja uključim. Ja isto imam Teac CD532E-B ali ne znam koja verzija. Da li možete
da mi objasnite kako da to vidim i šta se postiže flešovanjem.

Verziju mozes lako da vidis, pri samom boot-ovanju racunara, kod detekcije ide diskova ti
ispisuje i verziju npr.

Secondary Master : Teac CD-532E-B 1.0A

ako ti prebrzo prodje ovaj screen, pritisni Pause na tastaturi:cool:

onda imas verziju 1.0A.

Inace i ja sam primetio da je ultra spor odziv cd uredjaja, narocito sa RW diskovima i sa
diskovima koji imaju vise sesija. Ja sam bas zbog toga ubacio firmvare 3.0B ali nista od ubrzanja,
isto je spor odziv. Verovatno cu ga morati rastaviti, pa malo srafcigerom da podesim focus lasera,
i da ga malo ocistim mozda ce to da pomogne, inace testirao sam uredjaj cita 100% bez greske (za
sada:D ) pa videcemo sta ce biti posle srafcigerisanja

Nazad
Vrh Dno