Šta je novo?

Firmware za Shockwave S1?

ran

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Sa onim novim firmware-om koji je izasao pre mesec dana na shockwave.co.yu, recorder cesto blokira ili DVD nije citljiv u racunaru, pa ako neko zna gde moze da se skine neki drugi firmware. Na site-u shockwave.co.yu/podrska trenutno stoji da je firmware u pripremi ali ja sam nestrpljiv jer ceka dosta DVD-ova da budu snimljeni :p

Pozdrav

Ako je legalno uvezen imas deklaraciju na kutiji.Uvozi ih Nishka firma i tu je br.telefona.Zovi ih,dosta su ljubazni i daju ti neki savet.Ili ti pomognu oko fleshke.

Klavir_shtimer je napisao(la):
Ako je legalno uvezen imas deklaraciju na kutiji.Uvozi ih Nishka firma i tu je br.telefona.Zovi ih,dosta su ljubazni i daju ti neki savet.Ili ti pomognu oko fleshke.

Hvala na savetu, probacemo.

Pozdrav

Javi kako si prosao da znamo da li je i to opet isto u pocetku naaaajbolji i jedini uredjaj na svetu, a posle te nije dobro rukovano, te struja, te se takvi cipovi vise ne razvijaju itd
,)

Phoenix257 je napisao(la):
Javi kako si prosao da znamo da li je i to opet isto u pocetku naaaajbolji i jedini uredjaj na svetu, a posle te nije dobro rukovano, te struja, te se takvi cipovi vise ne razvijaju itd
,)

Kada radi (90% slucajeva), sve odradi onako kako sam i zamisljao neku zamenu za video rekorder u DVD varijanti

Ako rese ove probleme sa novim firmware-om, S1 ce ostati No1 za DVD rec.
:)

Javljam cim izadje novi FW sta se desava.

Pozdrav

Koliko vidim, na sajtu jos uvek nema novog firmware-a.
ran, jesi li u toku sta se desava sa tim? Jel tvoj S1 jos uvek zakucava?

PJ je napisao(la):
Koliko vidim, na sajtu jos uvek nema novog firmware-a.
ran, jesi li u toku sta se desava sa tim? Jel tvoj S1 jos uvek zakucava?

Niti jednom mi nije zakucao ili imao bilo kakav drugi problem kada sam presao na DVD-R Intenso (izgleda da ih bolje "vari"), ocigledno da mu je potreban odredjeni tip DVD-a. Nisam imao prilike da nadjem DVD-ove koje preporucuje sam proizvodjac (na zadnjoj strani uputstva). Vrlo je moguce da bi i oni radili bez greske. Serviser iz one nishke firme mi je rekao da ne zna da li ce uopste biti FW ali da ako se nastave problemi dodjem do njihovog predstavnistva u BG i reklamiram. Posle dva dana sam ponovo pozvao doticnu firmu i drugi serviser mi je rekao da ce verovatno vrlo brzo izaci novi FW koji ce biti i konacni, odnosno vise nece izlaziti novi (ko je u pravu? Nemam pojma :) ).
Moj predlog je da se probaju jos neke vrste diskova pa da se donese konacni sud.
Lik sa ES foruma gileii (inace vrlo ljubazan) rekao mi je, kao odgovor na moj mail, da ce kada bude dostupan novi FW u Makedoniji (odakle su Shockwave pleyeri i recorderi, valjda) postaviti isti na svoj sajt na kome su vec FW za plejere Shockwave.

Poz

Jel neko ima manual za S1 u PDF ili wordu?

Zamolio bi onoga ko ima da ga okaci ovde ili da mi baci na [email protected]

Koliko ja znam (a znam, imam ga), Shockwave S1 snima samo na DVD+R ili DVD+RW diskove!?

...Shockwave S1 snima samo na DVD+R ili DVD+RW diskove!?

A znaci, probao si DVD-R i nece? Ja vala, nisam ubacio nijedan disk koji nije RW do sada (lazem :D ubacio sam, ali za "play"). I da... konstatovao sam da nece DVD-RW. Al dobro, mislim da to i nije problem :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Kazite mi da sada kpujete DVD rezac koji bi kupili (za te pare)?
Kakvog je kvaliteta slika i zvuk (kod toga S1) kada se snimi disk - koliko gubi na kvalitetu? Ujedno koje su mu mane?
Mnogo pitanja, ali planiram da kupim DVD player, pa razmisljm dali mi je bolje da uzmem odmah i rekorder ili samo player ali kvalitetniji (npr: Pioneer 380).

Rekorder je odlican za te pare, ali ima i par mana. Ume da se zaglavi posle finalizovanja DVD+R diskova, samo gasenje iz mreze ga vraca u normalu. Prevod na divX filmovima je ocajan (mala slova na crnoj ogromnoj pozadini, bez prelamanja u tri reda). Neki kodeci umeju da ga zaglave, wma fajlovi umeju da se reprodukuju samo 30 sekundi pa onda umuknu, itd. Svejedno, verujem da se sve to moze resiti novijim firmware-om, jer imam pozitivno iskustvo sa Shockwave DW330, kome je revizija firmware resila sve probleme koje sam imao sa njim. Samo snimanje DVD-a je odlicno, koristim ga na poslu za arhiviranje DV snimaka, i za to je sjajan.

Zna li se bar orjentaciono kada ce biti novi firmware?

Zna li se bar orjentaciono kada ce biti novi firmware?

Ako je verovati onoj nishkoj firmi koja je i generalni uvoznik, izgleda da i nece biti novog firmware-a (izvor informacije je njihov serviser u razgovoru od pre nekih 10-12 dana).

PS. Inace sam prodao svoj Shockwave i nadam se da cu brzo kupiti neki Pioneer ili Panasonic koji rade svoj posao nezavisno od bioritma i trenutnog raspolozenja :) .

Poz

Poslednja izmena:
Aaaaaha!!! E takav mi je komentar trebao, sada sam se defitivno odlucio sta cu.
Hvala, pozdrav!

Nazad
Vrh Dno