Šta je novo?

firewall?

Miki5

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
609
preporucite program za zastitu do sada sam koristio atguard
ima li neki slican njemu?
pozdrav

Ja koristim Zone Alarm, a tu su jos i Panda, Norton, SyGate, Black Ice...
Meni Zone Alaram najvise odgovara, a koristim ga u kombinaciji za Black Ice-om, za svaki slucaj, a i najlaksi su za podesavanje.

Miki, sta fali tom AtGuardu ?

Ako ti je dosadio ili nemas podrsku za njega od strane OSa ili sta vec, probaj ZoneAlarm.

Vocko, skidaj taj BlackIce. Dovoljan ti je ZA u kombinaciji za nekim antivirusom koji ima aktivni shield. Samo kod ZA moras da odrzavas zadnji build. Pazi, ne verziju, nego build - bio je ZA v2.6.64, v2.6.88, v.2.6.362, itd. Ne znam zasto nakon promena nisu menjali verziju - druge firme bi to vec nazvali v3.2 ;)
Dakle, razlika i poboljsanja ima - redovno proveravati da li ima novijih buildova.

Gedza je napisao(la):
Imate moju preporuku za Sygate PF.
www.sygate.com

Gedzo no hard feelings, ali ti je preporuka ocajna. Meni SyGate dusu vadi na notebook-ovima, caletu se svidja. Treba mu po 10-15min da se startuje i na jednom i na drugom, a za to vreme ne mogu nista da pokrenem. Mozda je problem do winXP-a, ali je u pitanju najnovija verzija tako da... Ne znam sta da kazem meni jednostavno lose rade.

Ne mora da znaci da je preporuka ocajna ako tebi ne radi dobro. Ja koristim norton firewall i nav2002 i predmet sam opste sprdnje ali bas me briga jer meni radi odlicno:)

pozdrav:wave;

Nije los Norton PF, samo je malo glomazan u poredjenju sa ostalim fw-ima u upotrebi. Sto se tice rezultata, sasvim je OK.

Nazad
Vrh Dno