petri
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.09.2000
- Poena
- 620
Instalirah RedHat 7.3 i za sad uglavnom lepo radi.... ali me par stvari NEVEROVATNO nerviraju 😡
licq, nema Boga da ga nateras da uspostavi direct connection to user
DCC na mircu takodje
Ovo je sve radilo sa prethodnim 7.2
i naravno pod windowsom takodje sve to radi kako treba
E sad... ja pomislio da je ipchains... shamarao sam ga celo poslepodne i celo vece, sta mu sve nisam radio, cak ga i gasio, medjutim ista stvar 🙁
iso sam dotle da sam ga isterao skroz pa mi je prijavljivao da kernel nije kompatibilan sa tom verzijom ip chain-a
BTW ima jedan sajt koji testira portove, pod winom mi prijavljuje da su stealth (zbog forewalla) dok su pod linom ravno svi closed.
DCC prijavljuje unable to connect, a u onom network window-u i licq-u pise nesto u stilu handshaking with user failed, remote host closed the connection.
Preko servera poruke naravno lete kao lude.
Da li je ovo uopste do firewall-a, ili je nesto drugo u pitanju??
anyway... HELP!
ili cu da FX boom 😡
licq, nema Boga da ga nateras da uspostavi direct connection to user
DCC na mircu takodje
Ovo je sve radilo sa prethodnim 7.2
i naravno pod windowsom takodje sve to radi kako treba
E sad... ja pomislio da je ipchains... shamarao sam ga celo poslepodne i celo vece, sta mu sve nisam radio, cak ga i gasio, medjutim ista stvar 🙁
iso sam dotle da sam ga isterao skroz pa mi je prijavljivao da kernel nije kompatibilan sa tom verzijom ip chain-a
BTW ima jedan sajt koji testira portove, pod winom mi prijavljuje da su stealth (zbog forewalla) dok su pod linom ravno svi closed.
DCC prijavljuje unable to connect, a u onom network window-u i licq-u pise nesto u stilu handshaking with user failed, remote host closed the connection.
Preko servera poruke naravno lete kao lude.
Da li je ovo uopste do firewall-a, ili je nesto drugo u pitanju??
anyway... HELP!
ili cu da FX boom 😡