Šta je novo?

Firefox restart problem

djpaan

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
645
Dali se nekom desavalo da firefox 1.5.0.3. sam sebe resetuje svaki put kada se startuje? izgubio sam sve bookmarkove, stalno mi trazi podesavanja...
KOji mu je? Sa druge strane, history normalno cuva.
Ako se ovako nastavi preci cu na operu mada me ona malo nervira da budem iskren. Ima li mu pomoci?
Poz, A

Probaj sa programcicem MozBackup 1.4.4. da bekapujes sve potrebne stvari iz Firefoxa. I instaliraj najnoviju verziju 1.5.0.4. i importuj svoja setovanja u njega preko MozBackup-a. I ne bi trebalo da imas takvih problema vise....

jednostavno se nisam srodio sa programom. probao sam ga, nije mi se dopao na prvu loptu i to jeto. kao sto uvek ima korisnika koji vole intel a ne vole amd i obrnuto.
sto se tic emog problema, to sa backupom je ok, ali ova verzija je funkcionisala nekih mesec dana bez problema. ovo je pocelo tek odnedavno da se desava. niej u pitanju nikakav virus, sve sam proverio, stvarno sam zbunjen jer ne znam zaasto se to desava
poz, a

Probaj da instaliraš 1.5.0.4. Prethodno uninstall-iraj verziju 1.5.0.3. Takođe nisi rekao dali koristiš nešto od ekstenzija i koje verzije. Ukoliko su ekstenzije stare i ne postoje nove verzije koje su kompatibilne sa 1.5.x.x. to takođe može da bude problem.

Na operu sam presao silom prilika, sad nikad ne bi presao ni na Mozilu a kamoli IE.
Nije bas odgovor na tvoje pitanje, al probaj, ionako mozes da importujes bookmarkove, Firefox je postao frankenstajn.

Poslednja izmena:
Probaj Portable FireFox.
On sva podesavanja cuva u jednom folderu, => nista ne mozes izgubiti...

Cak ni po ponovnom reinstaliranju sistema ti nisu potrebna ponovna podesavanja. Samo start!

takodje i meni pravi problem firefox.ne samo sto mi gubi bookmarkove,nego mi i xp puca zbog njega.primetio sam da firefox bekapuje bookmarkove u app folderu,pa ukoliko sacuvas bookmarkove pa izbrises app folder iz Documents and Settings,firefox ce ti prilikom startovanja traziti bookmarkove koje ces ubaciti iz foldera gde si ih izdvojio.Toliko o izvlacenju bookmarkova,dok mi ostaje enigma zbog cega se desava restart:trust:

Kako meni Firefox ne pravi nikakve probleme. I gde može XP da pukne zbog browsera, svašta...

Mozilla Firefox v.1.5.0.4 sa tri extenzije i kraj! Nema tu mesta za pucanje i padove OS-a.

Recite mi zasto Mozilla Firefox 1.5.0.3 prilikom pokusaja update-a
prijavljuje da nema novih dostupnih unapredjenja iako je 1.5.0.4 dostupan za download..

Nazad
Vrh Dno