Šta je novo?

firefox problemcina prokleta

• Začetnik teme Začetnik teme veske
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veske

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Znaci, firefox mi je obrisao proklete bookmarke koji su mi jako neophodni. Ako nesto neko zna, pomagajte.

Poslednja izmena od urednika:
ne znam kako da ti sada pomognem, ali za ubuduce ili exportuj bookmarke povremeno ili koristi programcic Mozilla Backup , i na taj nacin ces backupaovati sva podesavanja,ekstenzije, bookmarkse...

normalno uvek update FF.

ma ne znam poludeo sam, taman kada sam neke dpobre stvari nasao

Nije mi jasno kako su se izbrisali. Da li ti je mozda "pukao" firefox pa se nesto desilo ili odjednom iz cista mira nisi imao vise bookmarks-e?

kako obrisao?

1. da li si instalirao novi verziju preko stare?
2. ako jesi, koju preko koje?
3. nema sanse da ti FF sam obrise bookmarks, pre ce da bude nesto drugo(SW ili HW razlog)
4. dali ti win radi stabilno? da li ti je RAM ok?

ne mogu ljudi tek na osnovu tri reci da pogode u cemu je problem....

Firefox čuva nekoliko poslednjih backupa bookmarka u

C:\Documents and Settings\Nidza\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\default.bwr\bookmarkbackups

Zameni "Nidza" sa svojim userom. 😉

Sistem radi stabilno, nemam problema sa RAM-om, nije mi pukao firefox jer je ostavio download-se i rest of the crap.Nisam menjao verziju.History mi je od pre 2 dana, a ja sam nasao to pre 3 dana, pa mogu se slika.
@Nizda
Obrisao je to i tamo, ali nisam uspeo da povratim.

Poslednja izmena od urednika:
Jes'... Da nije smešno bilo bi tragično.

Kao i svaki ozbiljan korisnik računara, pretpostavljam da veske nema niti jedan backup bilo čega od bitnih mu stvari sa kompa. Firefox ne dira bookmarke od IE, tako da ti je sve ostalo na IE kako je i pre bilo. Ako ti je i tamo nestalo, FF nema nikakve veze sa tim.

@nidza
Sta tripujes, rekao sam da je IE puno bolji.Nisam pominjao da mi je FF obrisao bookmarke IE-a, vec je on obrisao svoje bookmarke.A da imam ja backup ali star mesec dana.

Znaci, firefox mi je obrisao proklete bookmarke koji su mi jako neophodni. Ako nesto neko zna, pomagajte.

Ovo se i meni desilo bez ikakve deinstalacije !!! 😡 imam exportovane bookmarke ali kad uradim uninstall pa ponovo install 2.0 Firefox-a opet imam problema, uradim import i posle ponovo ne mogu da ucitam nijedan novi bookmark ???!!! :crash:
Pitanje... da li postoji ogranicen broj bookmarka ???

Nazad
Vrh Dno