Šta je novo?

Firefox problemcic

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Sada imam verziju 2.0, ai su se slicne stvari desavale i sa prethodnim.
1. Kada imam vise otvorenih stranica koje se ucitavaju, posle nekog vremena prestane ucitavanje nekih od njih, iako nisu totalno ucitane.
2. Nov benchmark sajt nece da otvori. Samo plava pozadina. Nista sto ja znam nije urodilo plodom. Zahvaljujem.

sad probah benchmark iz ff-a i neće.
iz explorera radi.

bench-market radi iz oba.

da se javi još neko pa da vidimo da li treba nešto da se "šteluje" 😀

što se tiče učitavanja gomile stranica iz firefoxa, po svoj prilici je došlo do prekoračenja predviđenog vremena za učitavanje elementa, pa si dobio pola učitane stranice.
može biti da ti je veza previše spora da bi otvarao toliko stranica, odnosno konekcija odjednom.
reload (f5) rešava problem.

što se tiče učitavanja gomile stranica iz firefoxa, po svoj prilici je došlo do prekoračenja predviđenog vremena za učitavanje elementa
Mislim da ovo vreme može da se podešava, treba pogledati one tweak priručnike za detalje.

@Bokaco & darth zool: probajte da obrisete cache i cookies da bi pristupili benchmark-u.

Da, jesam na modemskoj vezi, te neke strane se ucitavaju i po par minuta. Gde se to vreme namenjeno za ucitavanje stranice produzava?
Sad cu ubijem cache, pa javljam.
Hvala

Meni FF2 ne otvara recimo www.nadlanu.com i www.pirelli.com prsne posle 2 strane Flasha. Očigledno je neki Flash problem koji ne znam da rešim. Any hints?

Poslednja izmena:
Meni je dugo otvarao na dlanu, ali zadnjih par dana nece.... Izbaci neki error i FF pukne... BENCH mi je otvarao pre neki dan, sad cu da probam, mada mi forum radi skroz OK...

EDIT:
Radi BENC bez problema...

Poslednja izmena:
Kolacici su pravili probleme. Reseno!
Ostaje jos ono za omogucavanje duzeg ucitavanja strane!
Pozdrav

@Heinz: Oba sajta mi otvara bez greške. v.2.0.

čisto informativno:
što se tiče problema sa učitavanjem bencmark sajta, dovoljno je obrisati kolačiće za dotični i više neće biti problema.
znači nije potrebno otvaranje novog profila ili brisanje keša.

čisto informativno:
što se tiče problema sa učitavanjem bencmark sajta, dovoljno je obrisati kolačiće za dotični i više neće biti problema.
znači nije potrebno otvaranje novog profila ili brisanje keša.
Heinz je imao isti problem kao i ja bas na tim siteovima,i veruj mi sve sam pokusavao i onda mi neko rece da promenim profile i to je pomoglo sad otvara sve stranice bez problema😉

Probaću danas, na jednom kompu radi, na drugom ne.

Posto mi na dlanu radi kad FF pokrenum u safe modu znaci da je resenje tu negde.... To sa novim profilom pali sto %

Evo postoji resenje i bez novog profila (naravno probao sam novi profil i radilo je extra)... Uradio sam disable sledecih add-ons: DOM Inspector 1.8.1. i Extended Stausbar 1.2.5.... E sad koji od ova dva pravi probleme ne znam... Iskljucio sam ih u kompletu i sve je proradilo 🙂

Nazad
Vrh Dno