Šta je novo?

FIREFOX, problem..?!

• Začetnik teme Začetnik teme SBSL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SBSL

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2004
Poena
319
Npr. konektujem se na ovaj forum tacno u 12:00h, i kada pogledam sta imam ja odem.. medjutim firefox zapamtio 12:00h pa ga ne pusta !!

Svaki sledeci put kada se konektujem on mi pokazuje da sam zadnji put bio u 12:00h i ako sam posle toga bio jos par puta, a to me jako nervira..

Sta da radim.... :banana:

Slican problem, ali meni ne moze da upamti Login, tj kao da nisam bio na benchu. Neki put mi radi, neki put ne. Ko zna sta bi moglo biti...

meni se takvi problemi nisu desavali inace trenutno koristim build od 12 februara.
pokusajte da kreirate nov profil ( clean start?!)

Slican problem sa firefox-om,pri logovanju na neke forume,nema sanse da zapamti log
pri cemu imam odobrene sve cookies za odredjeni forum,recimo ulogujem se,sve ok,udarim na neki link izloguje me pa ispocetka,vrlo iritirajuce

drpiga je napisao(la):
Slican problem sa firefox-om,pri logovanju na neke forume,nema sanse da zapamti log
pri cemu imam odobrene sve cookies za odredjeni forum,recimo ulogujem se,sve ok,udarim na neki link izloguje me pa ispocetka,vrlo iritirajuce
koji forumi su u pitanju sem bencha?

koji forumi su u pitanju sem bencha?
Eh,pa tu i tamo,katkad omakne mi se da posetim jos pokoji forum....ali bench je bench,
ko sa benchom pije dosadno mu nije...

@Drpiga pa sta se vadis ! Ja priznajem da posecujem i druge forume, npr. fandjo.co.yu, sta da radim kad se na bencu niko ne intresuje za tuning styling.. 😉

@SBSL
Pa vidis da kakvo sam pitanje dobio tako sam i odgovorio,sta reci....

BTW
Nije ti los ovaj fandjo.co.yu,odoh sa benchmarkaaaaa....

Poslednja izmena:
He He, ma nema veze fandjo sa bemcom.. da ne pomisli neko da ga reklamiram ! 😉

Sad imam novi jako iritirajuci problem ! Isti kao i @drpiga..

Svi sajtovi su u redu.. ali hotmail.com mi non stop trazi da ponovo kucam sifru..?!

Meni se to desavalo na mnogim sajtovima,e sad na mnogima sam to resio sa odobravanjem cookies,ali na pojedinim ni to ne vredi....

e sad na mnogima sam to resio sa odobravanjem cookies

Aj mi reci na sta tacno mislis..?! Da probam i ja sa tim..

Tools=>options=>privacy=>cookies pa strikliras allow sites to set cookies ,a dole stavis "until they expire" a mozes da probas i sa opcijom dole "ask me every time",malo vise smara,tj.mnogo smara,probaj ovo prvo.

p.s.

Cini mi se da ima tema na mozillinom forumu oko tog problema sa hotmailom,pogledaj i to...

A da.. to mi je sve sredjeno ! 🙁 ..nije do tog..

Negoo, de mi reci, koja tema koji forum..?! ako mozes da 'iskopas' link pa da ga stavis ovde.. bicu ti zahvalan ! 😉

Hvala ti.. 😉

Nije proslo ni 5 minuta a ja vec resio problem ! 🙂

Eto cisto da kazem i kako:

tools>options>privacy>cache>clear !

..i posle toga je potrebno da se samo jednom ulogujete i to je to.. 😉

🙁🙁🙁

Sad nije proslo ni 5 minuta a meni opet trazi sifru ! 🙁

Svi junaci nikom ponikose,cisto sumnjam da na ovom forumu nema nikog ko moze pomoci,ali prstomrzaca dosta....

Ma ne nijo to.. Sad trenutno nemam vremena ali zasigurno cu potraziti odgovor tu.. 😉

SBSL je napisao(la):
Ma ne nijo to.. Sad trenutno nemam vremena ali zasigurno cu potraziti odgovor tu.. 😉

Nema odgovora ni na onom forumu.. Svi kazu isto sto i ovde.. tj. da obrisem cookies..

Iako mi je FF difolt browser za Yahoo radio i MSN koristim IE, šta misliš zašto?

kao sto sam vec jednom pomenuo , obrisi ceo profil i napravi novi

Izgleda da samo vas dvojca sa bench-a imate taj problem ,cudno.....

Čovek hoće da kaže da je fenomen svoje vrste pojavljivanje takve greške u Mozilla Firefox-u!! Ne zato što je taj internet browser savršen, nego je neverovatna pojava takva vrsta problema!
Šta ljudi radite sa tim software-om na računarima...? :S:

Nazad
Vrh Dno