Šta je novo?

Firefox-Problem!?

• Začetnik teme Začetnik teme Dzoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dzoni

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
609
Imam problema sa Firefofox-om verzija ova najnovija final 1.0. Kao prvo resetovao se iz cista mira, mislim na bookmarks , jednostavno je nestao,a od sinoc ne mogu nista da downloudujem jednostavno mi prijavljuje "This object has been blocked". Ima li neko pojma sta bi moglo da bude!
Hvala! :bottle: :bottle:

Jos uvek sam na verziji 1.0PR. Gomila extenzija i thema odbija saradnju sa 1.0final? Samo da im jos cache ( history ) radi bolje, bila bi to dobitna kombinacija.

Nisi jedini. Upravo na to sam mislio kad sam govorio da Firefox ima jos dosta da predje da bi bio stabilan i siguran. na sigurnost korisnikovih podataka sam tu prvestveno i mislio (bas sam i naveo bookmarks). Al' jok, vicu Firefox, pa firefox... Procitaj mozilla forum malo, postuj tamo, oni ce ti prije i bolje odgovoriti, vjerovatno. A problemi te prirode se desavaju iz cista mira, kad Firefox nesto zabrljavi. Prije su se vadili da nije finalana verzija... sad ce vjerovatno da govore kako je tek prva verzija...
Najcesci lijek: pravljenje novog profila ili reinstall Firefoxa. Ako jos uvijek zelis da ga koristis.

Problem se javlja kada pukne system ili (pad napona npr.) ili neki drugi shite, a neki od firefox-ovih servisa je aktivan i dodje do njegovog nasilnog gasenja. Pri sledecem startovanju nema bookmarka (ili cak firefox ne moze da otvori usera, vec trazi da se napravi novi user - sto objasnjava neke druge probleme - sredis bookmark, close/open FF again - nema bookmarka).

Puki deinstall/reinstall, ili reinstall preko vec postojeceg FF-a ne pomaze. Na forumu mozilla.org-a nema nista, osim par korisnika koji su doziveli i isti problem.

Moraju rucno da se obrisu sve tragovi FF-a (deinstall, pa pojuris u documents and settings FF fajlove koji ostaju posle deinstalacije i prave probleme).

Upravo to sam i mislio pod reinstalacijom. Potpuno brisanje tragova programa, znaci i profile.
A da se desilo samo nekima, nije tacno. pogledaj malo pazljivije mozilla forum. Mnogi se zale bas na gubljenje bookmarksa. Na svakoj strani ima bar po jedan thread s tim problemom....
Mozilla inace ima problema s tim. Isto gubljenje podataka ili upropastavanje profila se manifestuje i kod Thunderbirda, samo sto ovaj onda gubi mailove i pop3 podesavanja. Stvarno ne razumijem, zasto tako malo paznje posvecuju tako velikom problemu...

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima, probacu da ga deinstaliram i sve da obrisem pa nanovo instaliram !

sH@DoW je napisao(la):
Kod mene ide sve ko podmazano :smoke:
Koristim Firefox 1.0 final.
Takodje, da ne ureknem samo...

To se meni desilo sa mozilom ali sa FF je sve cakum pakum

Da, i ja sam baš pre neki dan izgubio bookmarks, mada pošto sam ih prebacio u Favorites, to i nije neki problem...

Nazad
Vrh Dno