Šta je novo?

firefox problem?

Učlanjen(a)
01.12.2005
Poena
349
Imam cudan problem u zadnjih par dana

Koristim poslednju updateovanu verziju firefox-a (Bon Echo 2.0.0.12Pre)
i desava mi se da jednostavno nestane - nema je - iskljuci se sama ... koji bug je u pitanju - pojma nemam.

Help ?

[PS - Skenirao sam komp - nema trojanaca, virusa niti rootkit-a]

To je neki bag koji se desava firefox-u kada radi sa java skriptom,update jave bi trebao da resi problem.
Pozdrav Nenad

Vrati se na 2.0.0.11

Firefox, download statusbar.

Da ne otvaram novu temu...
I ja imam jedan jako cudan problem sa firefoksom v2.0.0.11.
Kada downloadujem nigde nema download statusa, znaci status bar je tu ali prazan, kao da nista ne skidam???
Pokusao sam sve cega sam se setio, jednostavno defoult status bar mi uopste ne pokazuje da nesto skidam, down ide uredno, vidim po modemu i sve on uredno skine ali nikako ne vidim ni koliki je file ni kojom brzinom skida, ama bas nista.
Inace, koristio sam ranije ovaj add on "Download Statusbar", naprasno je i on prestao da radi.
Uninstall-irao sam i add on i firfeoks par puta, brisao sam sve sto je vezano za njega, medjutim kada ga instaliram opet on mi uredno vrati sve favorites, passove i podesavanja. Ne mogu da provalim sta to nisam obrisao da bi ovo zapamtio i ako je uninstall-iran.
Dali je neko imao isti problem ili mozda zna u cemu je fora?

da, to se desavalo sa ranijim verzijama.
resenje: ides gore u "Tools" i imas polje "Downloads" na koje kad kliknes otvori prozorche u kojem imas status trenutnog downloada.

resenje: ides gore u "Tools" i imas polje "Downloads" na koje kad kliknes otvori prozorche u kojem imas status trenutnog downloada.

I ja imnam utisak da firefox malo vise zeza nego nekada ranije, cesto danima ne gasim firefox,u pojedinim trenucima imam i po 30-40 tabova. Ono sto sam primetio da firefox nekada toliko uzurpira resurse da mi cpu optreti 50 % a imam c2d na 3.3 Ghz i 2gb rama, pa moram da ga ugasim i opet startujem, kada se sve vrati u normalu (firefox), takodje imam utisak da ima problem sa oslobadjanjem memorije.

Sve sam te utiske imao i ja, zato sam se vratio na staru dobru Operu. Bez premca je.

Ja moram da se pozalim i imam opasan problem. Konekcija nesto nije radila tj. nece da otvara sajtove pa rekoh da se diskonektujem pa ponovo konektujem proradice kad ono click na disconekt i imam sta da vidim PLAVI EKRAN:zgran: i komp se restartovao. Usao u WIN sve ok kada nema bukmarksa u FIrefoxu. Sta se desilo? Jel postoji neki recover bukmarksa imao sam ih dosta i to korisnih. POMOC!

Opusteno rodjace:

c:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\jxadxbvg.default\bookmarkbackups\

:lupko::lupko::lupko:
HVALA,HVALA,HVALA, KRALJU. :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:

slican problem

win se zaglupi, moram da restartujem komp i onda se FF vrati na fabricko stanje, nema bookmarka, ma nicega

Bez brige, to je odavno popravljeno u Firefox-u 3 (problem sa Bookmark-ovima i Download Manager-om). Očekujte Beta 3 verziju uskoro 😉.

Problem je resen, medjutim nije na ovaj nacin, to sam probao i ranije, ctrl+j takodje otvara ovaj prozor, stvar je u tome sto je kod mene bio prazan cak i kada downloadujem.
Elem, cisto da napisem ako neko nekada bude imao isti problem.
Stvar je zakonplikovao add on "Download statusbar" koji ima svoje posebne opcije koje treba da se podese.
Znaci Tools\add-ons\, pa tu na spisku addon-a ima i opcija za podesavanje ovog statusbar-a.
Uh koliko sam se samo iscimao da vratim sve u normalu a u pitanju je bila jedna ovakva sitnica... 😡

Nazad
Vrh Dno