Šta je novo?

Firefox, otvaranje novog taba

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
kako da kad otvorim novi tab onemogucim njegovo aktiviranje? recimo, citam forum, kliknem na new posts, pa zatim klikcem i otvaram treadove u novim tabovima, ali necu da mi se posle svake kombinacije alt+shift+klik taj novi tab aktivira

edit: ono sto meni treba je keyboard shortcut umesto srednjeg tastera na misu...

dodatak: kako da kada zatvorim tab, omogucim aktiviranje levog taba, a ne desnog (gledajuci od taba kojeg gasim)

Poslednja izmena:
kaze ne mogu da instaliram posto koristim 1.0PR verziju... ovaj plugin je za do 9.2 verzije

Miroslav je napisao(la):
kaze ne mogu da instaliram posto koristim 1.0PR verziju... ovaj plugin je za do 9.2 verzije

Extenzije chsto "pucaju" u svakoj novoj verziji FF-a..PRC, PR, RC1, RC2..(ove tek
dolaze)
Zbog toga svi chekaju da izadje, konachno, 1.0, pa da se stvar sa extenzijama sredi.

Skines i instaliras Tabbrowser extensions pa tu onda lako konfigurises da novi TABovi ne dobijaju focus. Ja koristim FireFox 1.0 PR i nemam problema sa extenzijama.

To moze Mozilla. Imas opciju "Open Tab in Background". Surfujes forumom, srednjim dugmetom na misu otvaras tabove klikom na linkove, a stranice se ucitavaju u pozadini, bez gubljenja fokusa prozora u kome je prikazan root foruma sa kojeg si otvarao linkove...

Nazad
Vrh Dno