Šta je novo?

FireFox offline

• Začetnik teme Začetnik teme Munja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Munja

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
620
Sta treba podesiti,instalirati u FireFox-u da bi bio moguc rad u offline rezimu,znaci da mogu da otvaram web stranice kada nisam konektovan?

Jos nesto, prilikom otvaranja pojedinih sajtova,ne svih,(benchmark radi ok) pojavljuje se nekoliko linkova za download plugin-ova,i instalacija istih je nemoguca, a najvise smeta to sto to ponekad onemogucuje download fajlova sa tih sajtova bas zbog tih neinstalirarih plugin-ova.
Inace sti ti sajtovi se bez problema ucitavaju u IE 6.0,omogucavaju download fajlova,nije potrebno instaliranje nikakvih plugin-ova i rade offline!!!
Gde i kako instalirati ove dosadne plugin-ove?

FF ima velike probleme ja Java aplikacijama i mozda si primetio da chat skoro nikada ne radi. FF je super u sprecavanju pop-up-ova. Ja sam trazio plug inove i nasao sam samo par komada koji nista nisu pomogli ni u stailnosti ni u java app.

Ako sam te najbolje razumeo treba da udjem u File,pa oznacim Work Offline,pa tek onda da idem u history...

Pa da...Ako uradish suprotno, FFox ce stranicu pokushati da dovuche sa mreze, a poshto mreze trenutno nema, on ce stranicu u history-ju zavesti kao da je nedostupna..I eto problema. Just like in Opera..
IE je tu neprikosnoven. (ko bi rekao da IE ima neshto pozitivno 😉

Poslednja izmena:
Da,FFox uspeva da otvori neke stranice kada je offline,ali cim se kompjuter resetuje i ponovo otvori FFox nemoguce je otvoriti nijednu stranicu offline.Dok u IE mozes otvarati iste stranice offline koliko ti drago.Da li moze da se instalira neki dodatni plugin ili ekstenzija ili da se nesto podesi u Tools-u, kako bi moglo nesmetano da se surfuje offline.

Jos nesto, pri pokusaju snimanja stranice sa Mobilnisvet.com preko "Save Page As" komande FFox kaze sledece: "This link could not be saved.The web page might have been removed or had its name changed"
Kako snimiti stranice takvog tipa koje nije moguce snimiti klasicnim "Save As" putem?
Inace kako snimate web stranice,putem Save As ili nekog posebnog programa?

Ništa nije savršeno, pa tako ni FF. Spas stranice je sa .. save as, ali i slike i html moraju da budu u istom folderu.

Nazad
Vrh Dno