Šta je novo?

Firefox nece da ucita celu stranu....

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
845
Pozdrav svima. Koristim FF 3.0.1 i imam cudan problem. Naime, FF odbija da ocita celu stranu, tj. sve slike sa neke strane. Ovo se najbolje vidi na Google Images gde ucita neki 60% strane i dalje nece, samo stoji tu. I tacno nece da otvori neke slike na odredjenim mestima. Pricam za Google Images. ZNaci npr. zadnjih 5 slika u drugom redu, i npr. prve dve u trecem redu. itd. Ako odem na refresh on utica npr. jos dve slike itd. Mislio sam da je do rutera ili do switcha koji sam pre neki dan kupio, jer mi se ovo desava od pre neki dan, ali probao sam u IE-u i sve radi kao podmazano. Koristim FF od kad znam za sebe, tj. od njegovih prvih verzija i nikada nisam imao slican problem. Od ekstenzija sam u zadnjih nekoliko dana instalirao Fasterfox i FEBE, a sve ostale su instalirane onih dana kada je izasla trojka. Stvarno mi ne pada na pamet sta moze da bude u pitanju. Any ideas?

Imam isti problem kao i ti, slučajno sam provalio, a nisam našao rešenje.

probaj FFov safe mode (start > all progs > ff > safe mode), da bi video da li je problem neka extenzija...

a da nemaš možda sp3 instaliran?

Ja koristim portable verziju tako da nemam safe mod a imam SP3 instaliran.

Poterao sam ga iz Run menija. U Safe modu otvara sve slike kako treba. A i radi mnogo brze. Znaci verovatno neka od ekstenzija.

Reseno. U pitanju je bila ekstenzija Fasterfox. Obrisao sam je i sada je sve OK. Hvala svima.

Taj šugavi fasterfox u svim verzijama pravi problem, bar meni. Svaki put ga probam kad izađe nova verzija i svaki put neka frka, nešto ne radi. Valjda se uzalud nadam da će jednom raditi ono što treba da radi. Pre će mi telekom ubrzati surf nego on.

I ja imam isti problem,google images otvara polovicno,facebook gotovo nista itd. Moze li mala pomoc kako da to uradim,mada nisam ni siguran da li imam taj fasterfox posto nisam nikakve plugin-ove instalirao

Nazad
Vrh Dno