Šta je novo?

Firefox ne cuva password, Totalcmd zapucava

neo geo

Slavan
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
395
problem sa Firefoxom 3, od skora nakon izlaska iz browser-a, iako je neki sajt/forum[npr bench] bio na spisku onih gde za koji je sacuvan pass [vidi se], nakon restarta browser-a moram ponovo ukucavati ...

problem sa Totalcmd, prvi put u karijeri da ostaje zapucan na splash screen-u i ne mogu ubiti prakticno ni proces ni nista ... restart masine ne pomaze, pokretanje sa npr usb sticka umesto sa harda takodje ...

any idea ?

problem sa Firefoxom 3, od skora nakon izlaska iz browser-a, iako je neki sajt/forum[npr bench] bio na spisku onih gde za koji je sacuvan pass [vidi se], nakon restarta browser-a moram ponovo ukucavati ...

Cookies pravi problem. Obrisi ih (Tools -> Clear Private Data).

hvala da znam za ubuduce ...

inace sam dostigao zenite krenuvsi od ovog problema ... reinstalacija win-a i sve ostalo, vracanje na firefox 2 itd, ali izgleda da ni na svezem win-u masina ne radi kako treba [npr zapucao se sistem pri kopiranju malo vise fajlova sa jedne na drugu particiuju], win se nekad uopste ne digne itd itd ..

Imao sam isti problem i resio sam ga tako sto sam deinstalirao ff i obrisao mozilla folder u appdata, local, roaming i svim folderima gde sam nasao. Nakon ponovne instalacije sveze verije ff 3.0.7 , sve radi kako treba.

Vrh Dno