Šta je novo?

Firefox link problem

• Začetnik teme Začetnik teme set
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

set

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
Firefox mi ne otvara pojedine linkove, npr. na GMail-u link za sign out kada je ukljucen java script, a kada otvorim samo plain HTML onda hoce da otvori. Takodje i linkove na Google search ako pretrazujem web i hocu da prebacim na slike mogu samo ako idem desnim klikom i otvorim u novom tabu. Ali nije stvar samo u Google jer mi se desavalo i na nekim drugim sajtovima. Trenutna verzija FF mi je 1.5.0.5. ali i u 1.5.0.4. mi se desavalo, pa sam ga apdejtovao misleci da ce da pomogne ali ocigledno nije. Ne znam tacno kad je pocelo, tj. pocelo je odavno ali ne secam se sta sam menjao pre nego sto je pocelo tako da se ponasa.

Sta moze da bude problem, posto u Operi ili IE sve normalno radi.

mozda si iskljucio JavaScrtipt?

nema veze ukljucen ili ne isto se ponasa, sta moze jos da bude posto je strasno iritirajuce kad kliknem na stranu i cekam da se otvori a on me samo iskulira

imam svasta ali ne bih rekao da je od ekstenzija, jer mi nije posle instalacije nijedne prestalo bar nisam primetio, jel znas mozda koja bi mogla da pravi problem pa da iskljucim jer ih imam bas dosta da bih isklucivao jednu po jednu?

Probaj sa iskljucivanjem adblock ekstenzije (ukoliko je imas naravno).

probao sam i nije do nje.

idi u safe mode, to je bez ekstenzija, pa probaj tako

sad radi ali kako da saznam koja ekstenzija pravi problem, moguce da je neka koju sam update-ovao ali kako da saznam koja je, trebace mi sto godina da ih sve isprobam a moram da budem na netu da bih probao, sto nije bas pozeljno jer sam na dial up-u

Probaj neku koja poboljsava tabbed browsing.
Koliko to imas ekstenzija?

29 stim sto mi tri ne rade jer nisu kompatabilne sa ovom verzijom, tj 26 radecih

edit: Bravo!!! Tabbrowser extensions je bio problem, ali ona mi je bila jedna od najpotrebnijih, koju drugu bi mi preporucio za taj isti posao??

Poslednja izmena:
Hm, ja isto koristim nju i jeste da pravi neke probleme ali to sto si ti rekao radi. Probaj TabMix plus.

bas nju sam i instalirao i jes da ima manje opcija od tabbrowser extensions ali koristi. Hvala mnogo resio si me mnogo nerviranja.

Nazad
Vrh Dno