Šta je novo?

Firefox - impossible uninstall!

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Instaliran Mozila Firefox 1.0.1. Imam probleme sa jednim plugin-om. Uninstaliram ga i...Instaliram Firefox 1.0. I imam šta da vidim! :shock:
Firefox mi prikazuje da opet imam stare plugin-ove, extenzije, cache i kao da ga nisam uninstalirao!

Neki predlog?

Poslednja izmena:
Hm, pa uninstaliraj taj problematichni plugin... Ne vidim u chemu je problem?

kad smo vec kod toga... i ja imam jedno pitanje oko uninstalla FFa i TBirda... kad sam instalirao novije verzije, preko prethodnih, u Uninstall listi su mi ostale i stare verzije...

zasto? da li to mogu nekako da uklonim?

uninstall2fo.png

ZoNi je napisao(la):
kad smo vec kod toga... i ja imam jedno pitanje oko uninstalla FFa i TBirda... kad sam instalirao novije verzije, preko prethodnih, u Uninstall listi su mi ostale i stare verzije...
[/IMG]

Meni se chini da si ipak trebao da prvo uninstalirash prethodne verzije, poshto Mozilla programi ne nasledjuju instalacije od svojih prethodnika. Koliko se secam, imash na zvanichnom supportu neshto o tome...

Ma regcleaner i udri 😀

ZoNi je napisao(la):
da li to mogu nekako da uklonim?
regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
pa odatle pobrišeš bespotrebne ključeve.

Ronnie Coleman je napisao(la):
Instaliran Mozila Firefox 1.0.1. Imam probleme sa jednim plugin-om. Uninstaliram ga i...Instaliram Firefox 1.0. I imam šta da vidim! :shock:
Firefox mi prikazuje da opet imam stare plugin-ove, extenzije, cache i kao da ga nisam uninstalirao!

Neki predlog?

Podaci o kojim ti pricas se cuvaju u C:\Documents And Settings i predstavljaju tvoja licna podesavanja. Obrisi ogovarajuci profil i ponovo instaliraj Firefox-a i resices problem.

Alo ljudi, pa shto bi prchkao po reg bazi ili po d'n's? U FF postoji opcija za uninstall pluginova, koja radi bash to shto Roniju treba...

Bane je napisao(la):
Hm, pa uninstaliraj taj problematichni plugin... Ne vidim u chemu je problem?
Da, ali mi taj plugin treba! :wall:
Mozilla Archive Format 0.4.3 radi u Firefox 1.0 a ne radi u Firefox 1.0.1!

Nazad
Vrh Dno