Šta je novo?

Firefox,IE,Chrome - google pitanje

Serbianboss

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
660
Ne znam da li je ovo pravo mesto za moje pitanje,ali ajde.

Naime kada mi se ucita google.com stranice stoji samo polje za pretraga, a kada misem predjem preko ekrana onda mi se pojave i ostale opcije kao sto su gmail, web, images, videos i ostalo.

Zanima me kako ovaj efekat da iskljucim?

Kada kažeš "da isključiš" da li hoćeš da se dodatne opcije vide svo vreme ili da se uopšte ne vide pa čak i kad pređeš mišem preko stranice?

da budu ukljucene sve vreme kao sto je i bilo jer mi je ovo iritantno

ljudi imam problem sa Firefox-om.
od juce uopste ne radi pretrazivac, kao da je mrtav
kratko odreaguje na klik misem kada probam da ucitam neki bookmark tako sto se na sekundu zavrti onaj kruzic kod imena sajta i to je to.
niti mi se pojavljuje "page error" niti "connection error" NISTA! samo prazan ekran a u statusnoj liniji neprestano pise "Done"

skinuo sam Chrome, koji mrzim, resetovao Firefox (sa sacuvanim podesavanjima) sve isto... u medjuvremenu resetujem komp par puta, skeniram viruse par puta, konacno obrisem kompletan program iz racunara, opet resetujem komp skinem novu verziju preko Chrome-a i opet isto...

ne samo sto moram da radim u Chrome-u nego sam izgubio sva moguca podesavanja i sve sacuvane stranice!

u zadnjih 5 dana nisam dodavao niti 1 bookmark, niti 1 add-on... apsolutno nista, sve se svodilo na prosto surfovanje internetom i onda bum.

Ima li neko resenje ili da se obratim mozili?

evo sad sam instalirao 3.6 beta verziju i izgleda da radi... ****s Mozilu...

Vrh Dno