Šta je novo?

Firefox i profili - problem

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
Sinoc mi je iz nepoznatog razloga "pukao" FF i pri sledecem startovanju mi je ponudjena opcija da izaberem novi profil a nisam mogao stari nikako da biram. Jel zna neko kako se uopste menjaju profili? Trazio sam ali nisam uspeo da nadjem.. Vratio bi se na stari zbog bookmarks, podesavanja i svega ostalog.

Hvala, to mi je trebalo

Molim i drugi put. ;)

Swiper je napisao(la):
Sinoc mi je iz nepoznatog razloga "pukao" FF i pri sledecem startovanju mi je ponudjena opcija da izaberem novi profil a nisam mogao stari nikako da biram. Jel zna neko kako se uopste menjaju profili? Trazio sam ali nisam uspeo da nadjem.. Vratio bi se na stari zbog bookmarks, podesavanja i svega ostalog.

Ovaj, ne znam kako ovaj dole link pomaže oko navedenog problema.

Kad ti izbaci taj izbor profila, obično kad hoćeš da ga startuješ posle pucanja, samo ubi firefox.exe task i sve će biti u redu.

Mda i meni se desilo da mi ff pukne a firefox.exe se ne ugasi i onda ne mogu da koristim profil dok ga ne ubijem... znachi verovatno je sve ok.

mojo_jojo je napisao(la):
Ovaj, ne znam kako ovaj dole link pomaže oko navedenog problema.

Kad ti izbaci taj izbor profila, obično kad hoćeš da ga startuješ posle pucanja, samo ubi firefox.exe task i sve će biti u redu.

Pomogao mi je tako sto sam se vratio na stari profil :p

Znam da je ovaj moj post težak spam, ali nije mi jasno zašto mojo_jojo nastavlja tred kada je problem rešen? :wall:

Nazad
Vrh Dno