Šta je novo?

firefox i off line instalacija tema?

• Začetnik teme Začetnik teme joriq
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

joriq

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
795
Poz!

Da vidimo ima li pomoci, mada problem i nije preveliki... Dakle, reinstalirao sam Win, i sve ostale programe, a imam nekoliko tema na drugoj particiji, sa .jar extenzijama. E sad, najlakse bi bilo instalirati ih direktno preko neta, al mi prosto zao da bacam pare, jer kuci imam pristup samo preko GPRS-a (CG), a mozda uslujedi i jos jedna reinstalacija XP-a. So, kako instalirati teme off line? (BTW, za divno cudo, etenzije se laganeze instaliraju off line, samo se klikne na open with... / firefox, i firefox treba da je tada ugashen!)

Teme se instaliraju jos lakse od ekstenzija. Idi na "Tools" pa na "Themes" i samo prevuci taj jar fajl u onu kucicu sa leve strane i to je to (cak dole i pise "Drag&Drop Theme file in here")
Edit:
Samo da se ispravim, na default temi nema te napomene "Drag&Drop..." u levoj kucici. Ja koristim Noia temu u kojoj je to ocigledno dodato u okviru same teme. U svakom slucaju snacices se sigurno 😉

Poslednja izmena:
Probaj, file, pa open file. Nemam sad neku temu pri ruci ali probaj, ne moze da skodi. :>

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Teme se instaliraju jos lakse od ekstenzija. Idi na "Tools" pa na "Themes" i samo prevuci taj jar fajl u onu kucicu sa leve strane i to je to (cak dole i pise "Drag&Drop Theme file in here")
Edit:
Samo da se ispravim, na default temi nema te napomene "Drag&Drop..." u levoj kucici. Ja koristim Noia temu u kojoj je to ocigledno dodato u okviru same teme. U svakom slucaju snacices se sigurno 😉
juhuju, radi! Bogami, uplashio sam se da zaista na default temi pishe "Drag&Drop Theme file in here", jer bi ovo bio jedan od najtupavijih topica svih vremena 😀
Naravno, i ja sam koristio Noia2 temu, al vidim sad se pojavili neki novi klinci, pa da probam 🙂

@nitro: probao sam sa open file, otvori mi samo text u browseru.

well, od ovih sto sam probao, pored Noia-e, mogu vam reci da orbit 3+1 (not associated with bubble gums) izgleda prilicno dobro odradjen, narocito jer je ovo tek 0.0.3.4 verzija! kombinacija crne, narandzaso-zute i crvene mi se svidja 😉

Nazad
Vrh Dno