Šta je novo?

firefox i crome se ruse

• Začetnik teme Začetnik teme clown
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

clown

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
319
sistem: win xp sp2, 2gb ram 400MHz

instalirao sam chrome jer je firefox poceo da se rusi uz poruku
firefoxcrashreporter.jpg

to je nekad bilo jednom u pola sata, a sada nece ni da se pokrene, u pitanju je firefox 3

addon xMarks je prijavio ovo pri pokusaju sinhronizacije:
errorkqs.jpg

inace u poslednja dva dana primecujem da browseri stalno traze potvrdu sertifikata koji su ranije sigurno prihvaceni...

chrome se malopre srusio po prvi put, bez detalja o cemu je rec.
druga stvar u vezi Chrome: nece da pristupi nalogu na gmail-u - prijavi gresku o predugaskom url.. nisam nasao resenje za to po google mail help stranama..

BitDefender je prijavio ovo

bitdefenderreport.jpg

sve mi mirise na neki virus.. mada BitDefender sa svezim definicijama nista nije nasao..

ima li neko predlog sta da radim :crash: :d

Poslednja izmena:
A jel oce firefox da se pokrene u safe modu (ne windows safe modu nego firefox safe modu)?

A jel oce firefox da se pokrene u safe modu (ne windows safe modu nego firefox safe modu)?

sad nekim cudom hoce da se pokrene normalno.. ne znam koliko ce raditi pre pada 🙂

dok Chrome nece da pristupi gmail nalogu i dalje

u medjuvremenu sam radio full virus scan sa BitDefender-om i on nista nije nasao.

kada sam resetovako pc poslednji put prijavio mi je da ima greska na C particiji

pa je onda prijavio plavi ekran sa DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
i pominjao je gwausb.sys

na netu nadjoh da je ovo uzrokovano usb adsl modemom,
Conexant koristim, dobijen od operatera, koji dosta cesto ume da se zabaguje pa mu je potrebno iskljucivanje sa usb porta i ponovno ukljucivanje da bi proradio..

Hm, ja bih na tvom mestu testirao memoriju, da vidis jel ispravna.

Poslednja izmena:
Ako nastavi da ti i dalje pucaju browseri probaj da stavis drugi AV,znaju cesto da zezaju...

Ako nastavi da ti i dalje pucaju browseri probaj da stavis drugi AV,znaju cesto da zezaju...

kako si samo bio u pravu...

na kraju instalirah i Operu, koja btw nije videla moju masinu jedno 2 godine, odusevim se koliko je brza od FFa a pogotovu od Chrome..

medjutim posle 15ak minuta se srusi. onda je bilo vise nego dosta. BitDefender je morao da ode.

i prvo sto sam primetio po deinstalaciji je da je sve jedno 3 puta brze, ne preterujem!

offtopic:
ima li neko preporuku za AV? nesto sto ne ubija toliko performanse.

Avira Free, pročešljaj temu na ovom podforumu. Inače, to tvoje mi se čini kao problem sa memorijom, ali testiraj i sa svežim windowsom.

Avira Free, pročešljaj temu na ovom podforumu. Inače, to tvoje mi se čini kao problem sa memorijom, ali testiraj i sa svežim windowsom.

odakle zakljucak za memoriju?

ni jedna druga aplikacija se ne rusi, a i od kad je BD otisao nema problema niti sa jednim browserom..

Pa nisi tako rekao gore. Onda ok, samo teraj.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno