Ako uključiš/isključiš Firefox 40 puta na dan, ne sumnjam da će za 3-4 meseca da se pojavi neki problem od natezanja mehanike i slično. Učitavam programe koji su mnogo veći i bitniji od Firefoxa pa krljaju po HDDu.
Ako uključiš/isključiš Firefox 40 puta na dan, ne sumnjam da će za 3-4 meseca da se pojavi neki problem od natezanja mehanike i slično.
Na šta sam te ja pitao, a gde to treba da kažem?:S::S::S:
I ovo da kaže moderator na najvećem srpskom IT forumu???
Pošto si "opljunuo", krenuo si u milosrđe, a rečenicu si završio sa znakom uzvika. Ne ide tako.No, da se pozabavimo problemom...
Možeš li da navedeš komponente iz tih konfiguracija, kao i koji su Hard Diskovi u njima!
Nisam najbolje razumeo kako se to Miloš ponašao ili je to bilo preko pp-a, da mu se cinično sa smajlijem preti kaznenim poenima.3. Blago tebi.Samo, šteta je ako nastaviš da se ponašaš kao sada, sigurno ćeš skupiti neki poen tu i tamo.
:d...
DIXI
Pošto si odgovor pisao više od pola sata, očekivao sam da ćeš nešto korisno da napišeš, ali to, kako vidim, nije slučaj.
Da bi ti i ja mogli da komuniciramo, uopšte, mora da postoji osnovni konsenzus.
Ja ne radim u Mozilli, niti verujem da je najbolja pretraga uvek na Google-u, a ovaj forum, verovao ti ili ne, ima svoju upotrebnu vrednost, a to je pomoć drugima u svojim IT problemima. Ko bi rekao, ne?
Ovaj simptom se manifestuje na mojim računarima od pojave FF 3.x verzije. Obzirom da je se on pojavio u Junu 2008. godine i da od prvog dana sam se zanimao za taj problem, što znači da sam 2.5 godine više upućen u materiju problema Firefoxa sa korišćenjem CPU i HDDa.
Uslovio sam te da objasniš na šta si zapravo hteo da kažeš u prethodnoj poruci ili će biti obrisana uz opomenu/upozorenje za ponašanje. Kao što si i sam rekao, nisam ti pretio, već te zamolio.
Jer bio moderator u pitanju ili ne, takav stav prema drugima članovima, nije poželjan, najblaže rečeno.
sirNemanjapro je napisao(la):Pozdrav,
Kada budeš stigao, imaš mogućnost da objasniš šta si hteo da kažeš inače dobićeš opomenu.
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=2070337&postcount=37
--
Nemanja
Pošto si "opljunuo", krenuo si u milosrđe, a rečenicu si završio sa znakom uzvika. Ne ide tako.
Druga stvar, interesuje me, da li smatraš da se dugogodišnjom upotrebom i rabljenjem HDD regeneriše ili propada?
Meni, zdrav razum i logika govore da je opadanje performansi nezaobilazna činjenica, a ja ne želim da mu skraćujem životni vek sa "običnim" browserom.
Natezanje je reč koju sam upotrebio u kolokvijalnom smislu, ne bukvalnom.
1. U trenutku nisam smislio bolji naslov za temu. Mada, ako ti možeš da dokažeš suprotno od prethodno postavljenog pitanja, vezanog za životni vek HDDa, rado ću promeniti.
2. Da. Slažem se. I ja se ponekad uplašim koliko ne znam. Na primer, ne poznajem razne oblasti, medicinu, hemiju, geologiju, zoologiju... Ali se nekako trudim da preživim u ovom ludom svetu koji nazivamo život. Ipak, kao što sam ti napisao iznad, mislim da više vladam materijom od tebe koji si pre 40tak minuta pretraživao internet za navedeni problem.
3. Blago tebi.Samo, šteta je ako nastaviš da se ponašaš kao sada, sigurno ćeš skupiti neki poen tu i tamo.
Pozdrav, Miloše!
*ako ti je to pravo ime...
Auuu ala je ovo otišlo u pogrešnu stranu. Koje kamenovanje moderatora... Carnage, zašto misliš da moderator mora SVE da zna? Gde si pročitao tu definiciju moderatora? Njegova primarna uloga (pored nekog osnovnog znanja jel) jeste da svoje slobodno vreme koristi za uređivanje (moderisanje) foruma, a ne za odgovaranje na sva moguća pitanja. Jasno je da ne može svako sve da zna, pogotovo ne u IT svetu, tako da tvoje omalovažavanje njegove titule nije na mestu.
Ne znam kako do sada nisi dobio opomenu jer da sam ja na mestu Nemanje odavno bi je dobio, samo zbog prosleđivanja privatne poruke u javni deo. Pa nije li sam naziv "privatna poruka" dovoljan da objašnjava svoju primarnu ulogu?
Ovo sve izgleda jako loše jer liči kao da čekate bilo koju grešku moderacije (jer ste svi vi bezgrešni) pa da ospete paljbu po njima. Zbog čega? Zbog naziva teme cela ova rasprava? Naziv se promeni sa dva klika ako je samo to problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari