- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
Napisite ime, namenu i eventualno kratak opis. Reviewovi od pola strane, primeceni bugovi, changelogovi i sl su nepotrebni, koga nesto preliminarno zainteresuje lako ce to skinuti, jer su extenzije po pravilu sitne, par desetina KB.
Posto gomila ljudi koristi Adblock, FlashGot i sl, nema potrebe za ponavljanjem, ideja je da se skupi sto vise (korisnih) extenzija na jednom mestu, a ne da ja pravim popis cime ste sve budzili Firefox
Da pocnemo:
- Adblock - blokiranje reklama
- All-in-One Gestures - mouse gestures
- Dictionary Search - trazi selektovanu rec u nekom onlinu recniku, default je The Free Dictionary, mozete dodavati i druge
- FlashGot - povezivanje Firefoxa sa najpopularnijim DL managerima
- ForecastFox - vremenska prognoza
Izvor je weather.com
- ieview - dodaje "view this page in IE" u context meni, cime se otvara trenutna strana u Internet Exploreru
- Show Image - dodaje "show image" u context meni, za slike koje se nisu kompletno ucitale (sto se desava kada pukne veza, nije ovo Opera
), eliminisuci potrebu za refreshom cele strane ili smarackim view image/back
- Tabbrowser Extensions - sve moguce opcije za fino podesavanja tabbed browsinga + sadrzi u sebi session saver (restoruje tabove na startupu/po zelji, jako korisna stvar)
Posto gomila ljudi koristi Adblock, FlashGot i sl, nema potrebe za ponavljanjem, ideja je da se skupi sto vise (korisnih) extenzija na jednom mestu, a ne da ja pravim popis cime ste sve budzili Firefox
Da pocnemo:
- Adblock - blokiranje reklama
- All-in-One Gestures - mouse gestures
- Dictionary Search - trazi selektovanu rec u nekom onlinu recniku, default je The Free Dictionary, mozete dodavati i druge
- FlashGot - povezivanje Firefoxa sa najpopularnijim DL managerima
- ForecastFox - vremenska prognoza
- ieview - dodaje "view this page in IE" u context meni, cime se otvara trenutna strana u Internet Exploreru
- Show Image - dodaje "show image" u context meni, za slike koje se nisu kompletno ucitale (sto se desava kada pukne veza, nije ovo Opera
- Tabbrowser Extensions - sve moguce opcije za fino podesavanja tabbed browsinga + sadrzi u sebi session saver (restoruje tabove na startupu/po zelji, jako korisna stvar)