Šta je novo?

firefox download

• Začetnik teme Začetnik teme focus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

focus

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2006
Poena
330
na firefoxu kada se klikne na download trebao bi da izbaci prozor gde nudi opciju sa kojim download managerom da skida. greškom sam štiklirao opciju Do this automaticlly... i sada kad kliknem na download odmah skida bez opcije odabira. u tools>options>downloads ne vidim opciju da se to isključi. zna li neko gde i kako ovo isključiti?

na firefoxu kada se klikne na download trebao bi da izbaci prozor gde nudi opciju sa kojim download managerom da skida. greškom sam štiklirao opciju Do this automaticlly... i sada kad kliknem na download odmah skida bez opcije odabira. u tools>options>downloads ne vidim opciju da se to isključi. zna li neko gde i kako ovo isključiti?

pa imao si FlashGot plugin (najverovatnije) s kojim si birao down. manager...
tools->flashgot->more options->downloads->intercept all downloads

da u pitanju je FlashGot plugin.
hvala ti mnogo uspeo sam radi sad kako treba :wave:

evo me opet. ovako je ok samo sad sve skida sa FlashGet-om opet ne nudi da biram.
pokušao sam sve da obrišem pa ponovo dainstaliram ali opet je isto. neznam gde windows čuva ta podešavanja od firefoxa da obrišem pa instaliram sve ponovo?

Ne čuva Win ta podešavanja nego FF. Probaj da odeš na "about:config" i potražiš to što te zanima, najverovatnije u delu "extensions."

evo opet i ja 🙂
ista procedura samo nemoj da stikliras autostart downloads (iznad intercept all downloads)

evo sad sam probao ali opet isto. kad isključim autostart downloads onda se opet aktivira download manager od firefoxa i odma skida bez onog upita.
e pa ne mogu da verujem kako su ovo osmislili :wall:

Ne čuva Win ta podešavanja nego FF. Probaj da odeš na "about:config" i potražiš to što te zanima, najverovatnije u delu "extensions."

ne mogu nigde da pronađem about:config. FF i sve vezano za njega što sam pronašo sam izbriso i ponovo instaliro i opet ista stvar.

Probaj da to podesis u opcijama FlashGet-a.
Tools->Extensions selektuj FlashGet i otvori njegove opcije.

a mozes i flashget da proveris! ja ga ne koristim pa ne znam precizno da ti kazem sta da uradis...(meni je GetRight Pro najbolji - samo zbog toga sto ima mnogo dobre mirror opcije)

ma nije mi ništa jasno i kada izbrišem FlashGet download manager od FF-a se pokreće odmah dok je ranije prvo izbacivao prozorče sa upitom bez obzira što nije imao drugi download manager.

Šta ne možeš da nađeš? Ukucaj about:config u adresno polje i pritisni enter.

Sva podesavanja koja si radio u FF ostaju u Documents and Settings->User->Application Data->Mozila.
I kada deinstaliras i ponovo instaliras FF, ona zadrzi podesavanja iz tog foldera.
Zato, kada je deinstaliras, obrisi gore navedeni Fajl i nakon nove instalacije FF bice sve kao sto si imao ranije.

Edit: Prethodno sacuvaj negde Bookmarks pa ga posle ponovo uvezi !

Poslednja izmena:
kako sam video trebalo bi da bude ako ne grešim na Tools>options>advanced>general>config editor ovo zadnje ne vidim nigde ili negde debelo grešim.
probo sam i system restore i ne pomaže.

mnogo vam hvala svima na pomoći Jurketova metoda rešila problem:banana: to sam tražio samo na pogrešnom mestu😀
pozdrav!

Nazad
Vrh Dno