Šta je novo?

firefox crash on facebook

djole172001

Slavan
Učlanjen(a)
29.10.2006
Poena
319
Ne uvek ali vrlo cesto kad odem na facebook (pocetna strana ili bilo koja) samo se srusi...... update ne pomaze.....

verzija firefox 3.5.5
OS XP sp3

jel neko zna resenje?

Neki addon ima konflikt? Skripta?

od addon-a koristim samo cooliris i downloadhelper..... na drugom racunaru koristim isto to ali se ne desava, kod devojke se isto desava a nema nijedan addon.... znam jos par ljudi koji imaju isti problem... a vidim da ima i dosta ljudi koji se zali na netu, ali nigde da nadjem resenje

od addon-a koristim samo cooliris i downloadhelper..... na drugom racunaru koristim isto to ali se ne desava, kod devojke se isto desava a nema nijedan addon.... znam jos par ljudi koji imaju isti problem... a vidim da ima i dosta ljudi koji se zali na netu, ali nigde da nadjem resenje

Imam oba dodatka i ne pravi problem.

Moj savet ti je da odradis backu FF (preventivno) i odradis reistalaciju. To ce sigurno resiti problem.

Sa FF vise nista nije sigurno. Od verzije 3 stalno crashuje, ni reinstal ni reinstalacija wina(naravno ne zbog FF) nisu pomogli, cak ni u safemodu ne radi kako treba, a FF bez addona, nije nista bolji od IE ili bilo kojeg drugog browsera!

Kod mene radi sve bez problema, bez crasheva, a imam dosta addonova.

ScreenShot-by-Stoske-8.jpg

Da dodam FF verzija 3.5.5

Poslednja izmena:
Cooliris je sigurno najatraktivniji ali i najbeskorisniji Firefox addon. Ne kapiram sta ce vam taj addon, ok je da ga probas ali ga nikad ne bi drzao za stalno.

Cooliris je sigurno najatraktivniji ali i najbeskorisniji Firefox addon. Ne kapiram sta ce vam taj addon, ok je da ga probas ali ga nikad ne bi drzao za stalno.

slazem se sa tobom, jedno vreme sam imao nekih 10 addona koje sam koristio ali mi je firefox (paljenje) bilo sporo pa sam ih izbrisao i ostavio ova tri

Znaš kako. Može se napiše na par načina na engleskom, ali "firefox crash on facebook" je provereno nepravilno 🙂.

Slazem se ali prekopirao sam samo ono sto sam trazio na google... zato je tako ispalo.... Mada mislim da se razume 🙂

Nazad
Vrh Dno