Bokaco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.10.2003
- Poena
- 649
Radi se o sledecem, kada mi je otvoreno nekoliko tabova koji se ucitavaju, svaki put kada se neki od njih ucita 100%, pozicija u stranici u koju tada citam se resetuje na samo firefoxu poznatu poziciju ( nekad je pocetak strane, nekad sredin, nekad kraj...)
Ovo je takodje problem i kada imam samo jednu stranicu koja se ucitava, po ucitavanju, ona se opet prebaci na neku njenu poziciju, nebitno gde sam ja trenutno.
Npr: Ako neki tread na benchu ima 30 postova, i ja stigao sa citanjem do 20-og, ako se u tom trenutku kompletira ucitavanje strane, firefox me prebaci na sam pocetak gde se nalazi prvi post! Preterano iritantna stvar!
Bilo kakva pomoc bi stvarno dobrodosla! Sta li bi moglo da pravi probleme???
Ovo je takodje problem i kada imam samo jednu stranicu koja se ucitava, po ucitavanju, ona se opet prebaci na neku njenu poziciju, nebitno gde sam ja trenutno.
Npr: Ako neki tread na benchu ima 30 postova, i ja stigao sa citanjem do 20-og, ako se u tom trenutku kompletira ucitavanje strane, firefox me prebaci na sam pocetak gde se nalazi prvi post! Preterano iritantna stvar!
Bilo kakva pomoc bi stvarno dobrodosla! Sta li bi moglo da pravi probleme???