Šta je novo?

firefox brljavi sa back/forward ikonama...

The Minister

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2000
Poena
619
i 1.06 i 1.04. Znaci kada zelim da se vratim stranicu nazad klikom misem na backwards ikonu, cesto je ta ikona siva - odnosno nije klikabilna, kao da sam link otvorio u novom tabu. Srecom, tu je backspace taster na tastaturi, koji vraca nazad bez problema......i posle toga obicno 'radi' ikona. Ponekad je i obrnuta situacija - otvorim link u novi tab a ono back i forward ikone su 'aktivne' kao da mogu da se vracam nazad ili napred. Ova kombinacija misa i tastature inace vrlo smara. Ima li neko resenje ili isti problem?

Vidi za neku ekstenziju na sajt, mislim da ima neki fix ili neka alternativa... Kod mene sve radi dobro...

Ne razumem...sta da vidim? Imam neke extenzije...Update za extenziju?!?!?! valjda nije to...

Ne razumem...sta da vidim? Imam neke extenzije...Update za extenziju?!?!?! valjda nije to..

Pa ides na:
https://addons.mozilla.org/extensions/?application={ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}

I nadjes neku ekstenziju za koja ima alternativu za Back I Forward button (ako postoji). Ako ne, nadji neki fix, jel razumes?

meni back radi dobro bez ekstenzija

pozz

Dorry je napisao(la):
....(ako postoji). Ako ne, nadji neki fix, jel razumes?
Decko, verujem ja da ti za sebe mislis da si extra-pametan, i da si instaliranjem bezbroj extenzija na taj tvoj firefox popio svo znanje sveta, znas, ali, kao prvo, budi malo pismeniji u postovima, jer mi ne znamo sta si ti hteo da kazes, to samo ti znas, a kao drugo, procitaj moj prvi post, pa ces videti da ja u njemu trazim fix za ff (izvini, nisam trazio fix nego resenje, izgleda da je to problem, jel???), pa ako ga imas - kazi, a ako ga nemas nemoj ti meni 'nadji neki fix'......

Za ostale: ja koristim samo par extenzija: tabbrowser prefs, yahoo i gmail notifier, adblok, flashblok i ext statusbar. Tema je default, al evo probacu i druge.

The Minister je napisao(la):
Decko, verujem ja da ti za sebe mislis da si extra-pametan, i da si instaliranjem bezbroj extenzija na taj tvoj firefox popio svo znanje sveta, znas, ali, kao prvo, budi malo pismeniji u postovima, jer mi ne znamo sta si ti hteo da kazes, to samo ti znas, a kao drugo, procitaj moj prvi post, pa ces videti da ja u njemu trazim fix za ff (izvini, nisam trazio fix nego resenje, izgleda da je to problem, jel???), pa ako ga imas - kazi, a ako ga nemas nemoj ti meni 'nadji neki fix'......

Za ostale: ja koristim samo par extenzija: tabbrowser prefs, yahoo i gmail notifier, adblok, flashblok i ext statusbar. Tema je default, al evo probacu i druge.

Covece, ovo bi svako ukapirao, al evo ponovo:

- Ides na mozilla sajt za ekstenzije, pa tamo proveris ako ima neka ekstenzija koja daje alternativu za BACK i FORWARD button, jer ocigledno da ti se baguje cak i posle reinstala.
- Ako nema alternativu, trazis na mozilla sajtu neki fix...
- Poslednje probaj da izbrises ceo firefox folder u Program Filesu, pa ponovni reinstal.

I ne razumem koja je to fora "ekstra pametan, itd..". Lepo sam izneo svoj komentar "sta bih ja uradio u ovom slucaju". Izgleda da odmah ako vam se nesto baguje u nekom programu, odma na bench i rokni pitanje bez da probam mozilla support ili druge mozilla forume... Search any1?

Just forget it...

Poslednja izmena:
Hvala sto si me naucio kako se skidaju extenzije i fixevi sa sajta i sto si mi otvorio oci da mogu da izbrisem folder u program files i reinstaliram ff.

Ama ja ne zelim jos jednu extenziju za nesto sto dolazi po defaultu!!! Na kraju ce nam trebati extenzija za CLOSE button, ***.
Za ovo ostalo nemam komentar.

Iskljucio sam neke extenzije i sada radi ok.

ZoNi je napisao(la):
extenzija za back/forward??? 😀 😛 🙂

loodo, boorazeroo 😛

Ne bi me cudilo pored svih ti ekstenzija da se nadje i neka za back i za forward. Za stop/reload button sam nasao, kao i za home 😉 Ako bar ne moze alternativa (recimo iz statusa bara, lupam sada, da imas back i forward), onda bar moze neka ekstenzija u vidu prosirenja... Hell, ja sam cak instalirao i PONG 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno