Šta je novo?

Firefox baguje

amdpower

...on thin ice...
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
325
Kad pokrenem firefox otvara mi dva taba,kad kliknem na home page otvara jos jedan tab i svaki put kad kliknem na home page otvara dodatni tab.Sta raditi jer ne pomaze ni deinstalacija???

Možda je spyware i sl.

Takođe postoji i Waterfox, ali je on samo za 64 bita.

amdpower, daj malo bolji opis, kako to da PaleMoon radi duplo bolje, da nije to samo neki početni utisak ? U čemu radi bolje ?

Brzi start aplikacije,brzije ucitavanje.

Zbog konekcije sa Oracle-ovom bazom morao sam da editujem neke stavke u FF. kada ukucam about:config izbaci mi prozor za password ?
nemam pojma o cemu se radi, jer imam samo domenski pwd, sa kojim ne mogu da dodjem do ove konzole. ?

Pa ne bi trebalo da ti traži password za ovako nešto...i mene čudi. Ja sam doduše još u verziji 10.0 koristio about:config stavke i nešto podešavao, ali opet ne bi trebalo da ti se to dešava.

Evo sad sam probao, kod mene u Firefox-u 12 sve radi normalno, ne traži nikakav password.

Možda imaš neki add-on koji blokira pristup about:config strani? Idi u add-ons i isključi sve sumnjive, ili pusti Firefox u safe modu.

Možda imaš neki add-on koji blokira pristup about:config strani? Idi u add-ons i isključi sve sumnjive, ili pusti Firefox u safe modu.

Hvala na hintu.
ProCon Latte Content Filter je taj sto me ... i koji bez passworda ne dozvoljava da se deinstalira.

Resio sam problem ulaskom u safe mod ( shift + startovanje FF ). Nakon toga moze da se uradi remove add-onova zasticenih passwordom.

Nazad
Vrh Dno