Šta je novo?

Firefox 3 problem

• Začetnik teme Začetnik teme Rizmal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rizmal

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2005
Poena
725
Moja oprema  
Ostale periferije
PS5 Dig + FanatecDD+
Laptop
McBook Pro 15
Tablet
Apple iPad Pro
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 7
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam problem kkoji sam primetio od kako sam stavio FF3,problem je u tome da mi se ne cuju zvukovi kad pustim neki video sadrzaj na web stranicama kao npr na YouTubu,st ali bi ti moglo da bude posto nide ne mogu d anadjem podesavanja za zvuk u njoj ili sl.???:S:

probaj da stavis najnoviji Flash player

Heh video sam sinoc da je kod nekih ljudi bio problem flash i stavio sam novi i sad zvuk radi ali sad imam problem s pucanjem FF3-ke kad god odem na Yahoo :S
Jednostavno cim mi otvori Yahoo meil stranu i cim kliknem na inbox,trash,spam dugme FF pukne :S

Poslednja izmena:
Heh video sam sinoc da je kod nekih ljudi bio problem flash i stavio sam novi i sad zvuk radi ali sad imam problem s pucanjem FF3-ke kad god odem na Yahoo :S
Jednostavno cim mi otvori Yahoo meil stranu i cim kliknem na inbox,trash,spam dugme FF pukne :S
Posto mi ne da edit moram da citiram poruku,...

Otkrio sam problem zasto puca FF3,od instalacije novog flesa,DEP(data execution prevention) mi gasi ff3 kad odem na yahoo :S(ali samo yahoo),e sad fazon je sto ne mogu da ga iskljucim za FF :S jer mi kaze da on moa da bude stalno ukljucen za FF 🙁 glupi M$:wall:

jedan blagi off-topic 🙂
imam problem sa ff3 vezan za gmali, tj. ff krešuje skoro svaki put kad kliknem na link u google talk-u (aplikaciji) za inbox, a video sam na netu da nisam jedini koji ima broblem sa gmail-om i ff3
zna li neko o čemu je ovde reč?

Da ne otvaram novu temu pa da pitam ovde. Takodje imam zadnju verziju FF. Moj default browser je Opera. A FF koristim svremena na vreme. On kada sam instalirao zadnju verziju nesto se poremetilo... Kada kliknem na neki link otvara mi direktno to u Operu. Kada ukucam u address bar adresu sajta onda otvori u FF, znaci samo kada kliknem na mis da mi otvori nesto sledece.
Kako da namestim da regularno koristim a da mi i dalje Opera ostane default?

vidi u operi da dal je podesena d abude dafault browser,mozd asi tokom instalacije stavio da ti FF bude default ako ti nije slucaj ,podesi preko windowsa sta cime oces da otvaras.

Inace def FF3 ima problema kojih sa ff2 nisam imao,jeste malo brza ali def joj treba jos razvoja i nadam se d ace uskoro izaci neki novi buiild ff3 a i da ce stariji plug innovi biti updatovani jer pola od onih koje sam koristio u ff2 nisu kompatibilni s ff3...

Jesi mislio na ovo:

28-06-2008_16-49-50_00040.webp

Opera treba da mi ostane default ali hocu i FF da koristim ponekad.

nije ovo. probao sam zamolio bi nekog da pomogne

I meni to radi ali ja koristim 2.14

Firefox 3 ochaj u svakom pogledu! Ja se vracam na dvojku!

ионако је изашла 2.0.0.15 🙂

Hvala BlackNeo

===================

*** nema promene za onaj moj problem iz 6te poruke. 😡😡😡

Poslednja izmena:
Jel se još nekom krešuje trojka kad otvara GMail ili samo meni?

Kod mene Gmail u FF3 radi dobro.

Ja imam problem s kresovanje FF3 ali ne u GMailu vec u Yahoou i na ponekim forumima i redovno na ITSvetu😡

Kod mog brata je sledeci problem. Kada mu je u FF otvoren youtube, i kada mu MSN prijavi da se neko ulogovao, FF krashuje 😀 I ovo se desava samo kada mu je u FF otvoren youtube, kada nije ucitan sve radi normalno 😀
Imam utisak da je FF3 beta bolje radio od oficijelne verzije. Ja se ipak drzim 2.0.0.16 dok ne rese sve probleme. A najvece smaranje je sa dodacima koji ne rade u FF3.

Nazad
Vrh Dno