Šta je novo?

Firefox 3.6 Final

Ovaj addon se lepo uklapa u mockup temu. Ta funkcionalnost bi trebalo da postoji u FF4.0 .

Ne radi mi u FF padajuci meni-i Benchmark foruma (my computer,search...) Koristim NO Script ali je data kompletna dozvola za Bench forum... O cemu se radi? U IE sve radi normalno...

Edit: zasto mora u NO Script da bude Enable-ovan googleapis.com da bi ovi meni-i radili??? Kakve veze ima sa forumom?

P.S. Mislio sam prvo da je problem do FF-a pa sam zato ovde postovao...ali mislim da je vise pitanje za sobu Benchmark Forum...

Poslednja izmena:
Mislim da je to pitanje pre za vBulletin forume. Ne koristim "no script" ali ne verujem da su Bench admini menjali javascript funkcionalnost foruma.

Posle updatea na 3.6, FB chat vise ne funkcionise tj stalno se vraca u offline posle klika.

Nekome slicno? :)

update:

sve se normalizovalo samo od sebe. chat sada mnogo stabilnije radi mada ne moze da se poredi sa gtalk i ostalim IM :)

Od kad mi se FF update-ovala na v3.6 neradi mi Back dugme preko MX Revolution misha... SetPoint je zadnji sa instaliranim uber opcijama...Back mi je na mishu nameshten na dugme iznad palca i samo dugme radi normalno... Probao sam ga i u IE8.0 i u Operi 10 i tamo radi jedino nece da radi u FF...
Plus to posle update-a FF mi nepamti username i pass na Benchmarku i sekiri iako chekiram opciju remember me... Username i pass se pojave chim u polje username otkucam * poshto mi tako pochinje UN ovde odnosno chim ukucam p na sekiri... Posle nekih pola sata neaktivnosti moram opet da se logujem shto me strashno smara...
Na ostalim site-ovima FF normalno pamti UN i pass nemoram uvek da se logujem... Jel se ovo deshava josh nekome ?

Od kad mi se FF update-ovala na v3.6 neradi mi Back dugme preko MX Revolution misha... SetPoint je zadnji sa instaliranim uber opcijama...Back mi je na mishu nameshten na dugme iznad palca i samo dugme radi normalno... Probao sam ga i u IE8.0 i u Operi 10 i tamo radi jedino nece da radi u FF...
Plus to posle update-a FF mi nepamti username i pass na Benchmarku i sekiri iako chekiram opciju remember me... Username i pass se pojave chim u polje username otkucam * poshto mi tako pochinje UN ovde odnosno chim ukucam p na sekiri... Posle nekih pola sata neaktivnosti moram opet da se logujem shto me strashno smara...
Na ostalim site-ovima FF normalno pamti UN i pass nemoram uvek da se logujem... Jel se ovo deshava josh nekome ?

Meni sve radi normalno,pa i back preko misa. Probaj da ocistis cache.

Meni sve radi normalno,pa i back preko misa. Probaj da ocistis cache.

Probao... nevredi. Izgleda da cu morati da radim reinstall a tako me mrzi da opet moram kucati sve username-ove i pass-ove... A probao sam sa MozBackup da save-ujem sve pass-ove i kad sam ih restorovao neshto je ff brljavio... :(

Probaj da sacuvas svoj profil pa da ga vratis posle reinstalla,ako to ne pomogne onda ces ipak morati da kucas ponovo ***.

@PABLO:
Pokusaj da obrises cookie vezane za bench i sekiru.

meni sa novom verzijom radi brze scroolovanje teksta, moze li se nekako vratiti kao pre?

Pitanje

Potreban mi je program pomocu kojeg cu moci da vidim sadrzaj .ZIP ili .RAR fajla pre njegovog skidanja sa neta... Trazio po netu, mrka kapa..i najzad nadjem tekst kako pomocu Firefoxovog add-ona to moze da se uradi. Zove se Archview. Medjutim, Archview nije podrzan za Firefox 3.6. Da li neko zna mozda neki program pomocu kojeg bih ovo uspeo (bar dok se ne pojavi Archview za 3.6)? Znam da je, dok sam koristio DAP nekada, bila opcija da se vidi sadrzaj .ZIP fajla koji se skida, ali ne instalira mi se DAP samo zbog toga... Hvala.

Potreban mi je program pomocu kojeg cu moci da vidim sadrzaj .ZIP ili .RAR fajla pre njegovog skidanja sa neta... Trazio po netu, mrka kapa..i najzad nadjem tekst kako pomocu Firefoxovog add-ona to moze da se uradi. Zove se Archview. Medjutim, Archview nije podrzan za Firefox 3.6. Da li neko zna mozda neki program pomocu kojeg bih ovo uspeo (bar dok se ne pojavi Archview za 3.6)? Znam da je, dok sam koristio DAP nekada, bila opcija da se vidi sadrzaj .ZIP fajla koji se skida, ali ne instalira mi se DAP samo zbog toga... Hvala.

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=2067379&postcount=11

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=2067678&postcount=16

^^
Thx. Probacu chim dodjem kuci... :)

opet dosadjujem, da li moze scrool da se uspori, posto je sa ovom verzijom kod mene scrool ubrzan za razliku od prosle verzije.

opet dosadjujem, da li moze scrool da se uspori, posto je sa ovom verzijom kod mene scrool ubrzan za razliku od prosle verzije.

tools-options-advanced-general-use smooth scrolling

Grrrrrrrrrrrr ala me nervira kad neshto radi i naviknesh se na to i onda prestane da radi i nemozesh da ga namestish bez reinstall-a... Pricham o MX revolutionu i dugmetu back koje radi svuda osim u FF a pre je radilo... :S:

Ne znam sta da ti kazem, isti mis kod mene radi. Kad si se vec mucio ovoliko do sad bi 10 puta reinstalirao :D

Gde je nestalo dugme Properties kad se ode desni klik na sliku?

97098801.png

zna li neko kako da se resim problema i poruke "Flash player upgrade required" koju dobijam konstantno na Facebooku, pokusao sam da nadjem resenje na netu, medjutim nista nema? Ne mogu ni jedan video da pogledam.

Nazad
Vrh Dno