Šta je novo?

Firefox 3.5 Final

Meni verzija 3.5 non-stop "shtuca", tj. zakuca se Firefox izmedju jedne i chetiri sekunde. Skrolovanje shtuca, flash video shtuca, otvaranje novog taba, prelazak na drugi tab...

Toliko me je iznerviralo da sam preshao na Chrome dok ne poprave.

Je l' si radio upgrade ili clean install?

Upgrade iz browsera. Misliš da bih bolje prošao da sam radio clean install?

Probaj sa clean install, ume upgrade da napravi probleme ponekad. :)

Kod mene za sada sve OK. Čak i radi nešto brže od prethodne verzije.

Kaže mi da Tab Mix Plus ne može da radi na ovoj verziji, ali kada malo bolje razmislim, ne sećam se ni koji će mi taj Add-on, jer ne primetim da mi nešto nedostaje :)

Kod mene za sada sve OK. Čak i radi nešto brže od prethodne verzije.

Kaže mi da Tab Mix Plus ne može da radi na ovoj verziji, ali kada malo bolje razmislim, ne sećam se ni koji će mi taj Add-on, jer ne primetim da mi nešto nedostaje :)
imas u ovom topicu link za taj addon za 3.5

Ah, ah...ovo mi se pojavi kad proverim da li ima update FF-a...

Грешка у рашчлањавању ИксЕмЕла (XML): неодређени унос
Место: chrome://mozapps/content/update/updates.xul
Ред 46, колона 52: <label id="noUpdatesAutoEnabled" hidden="true">&noupdatesautoenabled.intro;</label>

jako je pocela da me nervira ova verzija, neprekidno mi otvara tabove u novom prozoru i ne znam kako to radim :D
uglavnom mis je na tabi i sledece sto se desi je da je ta strana u novom prozoru...a pogotovo me iznervira dok igram poker na fb

Jel se desava nekome da mu blokira tab?
Znaci mogu u njemu da otvaram nove linkove, ali ne mogu da zatvorim taj tab...

Meni se cesto blokira FF 3.5... zamrsne se sam od sebe.... sve ostalo radi samo se on smrzne.. :D odmrznem ga tako sto podignem Task Manager, cim se upali odmrzne se...

Meni verzija 3.5 non-stop "shtuca", tj. zakuca se Firefox izmedju jedne i chetiri sekunde.

Ovo je novi bug uveden u verziji 3.5. Imao sam isti problem, kao i svako koga znam da je prešao na 3.5.

Ignoriši one nebulozne predloge oko clean instalacije, već potraži u about:config neko podaševanje "privacy level" (ili tako nešto) i namesti ga na "2". Meni je ovo rešilo problem.

Poslednja izmena:
Meni je pravio problem neka gmail extenzija.. Kada sam je uklonio, FF je radio bez zamuckivanja.

meni je svojevremeno ogromne probleme pravila foxytunes (valjda zato sto drzim gomilu tabova otvorene), i to je sa svakom verzijom bilo sve gore. Sreca pa sam skontao da je do toga...

jasam skoro instalirao firefox 3.5, i desava mi se isto nekada da mi zabaguje,ne samo jedan tab vec cela mozilla... iskljucim speed dial i sada pa nije bas duplo brze ali poprilicno brze radi... mozda je problem kod mene u RAM memoriji,jer mi je mala i samo 1gb a sto se procesora tice i compa nije sigurno problem...

Izasao update 3.5.1

^Hvala za info, instalirao i vise nemam onaj problem sa "update firefox" :)

konacno je resen problem sa sporim startovanjem 3.5 verzije FF (cekao sam po 15 sekundi u W7)

problem sa gmail otvaranjem

Imam problem sa Gmail logovanjemna FF 3.5.2.!Naime ,ne mogu nikako da se logujem na Gmail,ili mi piše redirecting ili mi u link-baru piše /account offline.I ne može nikako da se uđe ni preko Googla,dodše ne može do kraja da se ulogujem.Ukucam sve lepo i account i lozinku,a tada počinju problemi.Jednostavno,ne može!A na Flocku i na Chrome može lepo da se uloguje bez ikakvih problema.Da li još neko ima ovaj problem?

ja nemam :)

Vidite kako mi Mozilla uredno prijavljuje kada je odradila Security Update

Prilozi

• LOL.jpg
    LOL.jpg
    55.4 KB · Pregleda: 114
Meni konkrento ova poslednja mozilla pada surovo....juce sigurno 15 puta, onako zaredom....i to uvek kada kliknem na neki link koji joj se ne dopada.....u mom slucaju na google sing in...i jos poneki....?!?!?!?!?! zaista je frustrirajuce......
Ne znam u cemu je problem....moguce da je neki konflikt sa Avirom...ili Malwarebytes Anti-Malware koji ima izvesni IP protection....koji opet blokira neke sajtove za koje znam da su ok.
Mozda je nesto trece......

Meni konkrento ova poslednja mozilla pada surovo....juce sigurno 15 puta, onako zaredom....i to uvek kada kliknem na neki link koji joj se ne dopada.....u mom slucaju na google sing in...i jos poneki....?!?!?!?!?! zaista je frustrirajuce......
Ne znam u cemu je problem....moguce da je neki konflikt sa Avirom...ili Malwarebytes Anti-Malware koji ima izvesni IP protection....koji opet blokira neke sajtove za koje znam da su ok.
Mozda je nesto trece......

ILi neki plugin ili to sto si rekao. Meni je otvoren non stop sa nekoliko tabova istovremeno i radi bez greske.

LOL, Firefox 3.5.2...

Jeste li dobili nekad nesto ovako?

Prilozi

• Fmali.jpg
    Fmali.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 96
Da, na zalost.

FF 3.5.2 je cini mi se mnogo slabijeg kvaliteta od prethodnih verzija.

Jel moze neko da mi preporuchi addon za slike nek mogu da vidim EXIF slike bez da je pre moram downloadovati ?

Je li ima neko problema sa Advanced attachment features na Gmail-u tj nece da prikaze onaj
status bar prilikom ataciranja.
Na Operi i Safariju mi radi ali na Firefoksu nikako.
A onaj embarrassing " monolog" sam dobio dvaput u tri dana koristenja Firefoks-a 3.5

Poslednja izmena:
Advanced attachment mi na Gmail čas radi čas ne radi i to mi se desi za dva maila poslata jedan za drugim :trip:
Meni nije bitna skala, već da više fajlova markiram za UL.

Jel ima neko objašnjenje?

jako je pocela da me nervira ova verzija, neprekidno mi otvara tabove u novom prozoru i ne znam kako to radim :D
uglavnom mis je na tabi i sledece sto se desi je da je ta strana u novom prozoru...a pogotovo me iznervira dok igram poker na fb

To se desava i mojoj cerki, jedva sam provalio...mogo ste nervozni i kad kliknete na tab povucete malo misa na dole i on otvori novi Firefox:D

Sto se tice samo FF 3.5.2 nemam ama bas nikakvih problema

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno