Šta je novo?

Firefox 3.5 Final

easy gestures takodje ne radi. Super je ovo sto se nekompatibilnost moze provjeriti prije same instalacije, tako da cu ja jos malo sacekati :)

Tranzicija uspešno odrađena. Svi add-ons-i su proradili pomoću add-ons-a koji je postovao mixi. Za sada radi odlično. Primetio sam da sada ima opciju za isparvljanje pravopisnih grešaka kao u Word-u.Naravno za Engleski. Čini mi se da radi brže od prethodne verzije.
Sve u svemu zadovoljan sam.

:wave:

Poslednja izmena:
I ja se prvo razočarah kad mi je disablovao pola add-onsa ali mixi me obradovao.
Izgleda da stvarno radi nešto brže,

Radi ko zmaj. I dalje ne verujem koliko je brzi (uvek imam upaljenih 10+ tabova). Da ne pominjem da su problemi sa stabilnoscu koji su mi se javljali u prethodnoj verziji nestali kao rukom odneseni. Od mene dobija cistu desetku :).

Updejtovao sa glavnog sajta. Nego zašto mi u title baru stoji koji je build, šta me briga ?

Prilozi

• build.png
    build.png
    11.6 KB · Pregleda: 91
To je opcija Nightly Tester extenzije. Isključi to pod opcijama i nema ga više.

Poslednja izmena:
Meni radi sve...a proradio je i onaj addon za SMS, uz pomoc force install-a:)

U svakom slucaju, kad se ode na proveru unapredjenja FF-a (kao kad se trazi update FF-a rucno), izbacice prozor u kome kaze koje dogradnje su nekompatibilne sa 3.5 a imas instalirane ...

:)
mene zanima koji add-on koristis za slanje SMSova ???? jel ima neki koji radi i sa nasim provajderima ?????

Da, radi. Overi ovu temu :)

To je opcija Nightly Tester extenzije. Isključi to pod opcijama i nema ga više.
Hvala i od mene :) Ja sam mislio da je to nova opcija u 3.5, ali meni se to sviđa, pa sam ostavio (izbacio "Mozilla", a dodao brojčanu oznaku verzije i ostavio Build).

Inače, FF 3.5 mi radi OK (apdejtovan iz samog programa), mada ne primećujem razlike u odnosu na 3.0x. Možda FF sada deluje za nijansu živahnije, ali mi se čini da se Bookmarks padajuća lista otvara sa nekim jedva primetnim zakašnjenjem. Sve u svemu, videću ovih dana šta je to novo u 3.5...

Dve extenzije mi nisu odmah radile (jedna koja daje efekat "stakla" na menijima i RoboForm - prvo rešeno pomoću Nightly Test extenzije, drugo apdejtovanjem RoboForma).

jesam li ja jedini koji ne moze da smisli ff 3+ i koristi ff 2 ? :)

Dakle ... Sa ff3 sam presao na chrome bio ... I onako ... Potom na Opera 10beta i odusevio se koliko je Opera bila bolja , brza , stabilnija .... Medjutim ... Instalirah sad FF3.5 .... Pa ljudi ovo je nestvarno koliko je brzo ... NO COMMENT

u cemu ti tacno primjecujes to "nestvarno" ubrzanje???

ps tambixplus mi baguje, ne radi multi-row prikaz tabova dok ga rucno ne podesim pri svakom startovanju FF 3.5 :(

Verovatno moramo sačekati sledeću verziju TMPlus extenzije. Ni kod mene se ne ponaša kako je predviđeno.

^ ajd lepo skini i RC3 i Final pa ih uporedi. isti su u bajt.

@operic
A jel za RC3 u about prozoru pise da je RC3 ili ne?

A jel resen bag usporenja kad se zumira stranica na tom ultra brzom FireFox-u.

Ma ljudi, nebitno da li je RC3 = final, ja sam samo tako pretpostavio zato što je tako bilo i za FF3 ako se sećate. :)

Ma ljudi, nebitno da li je RC3 = final, ja sam samo tako pretpostavio zato što je tako bilo i za FF3 ako se sećate. :)

TC3 nije isto sto i final jer je pre ove fajlan ver bio ff3.5rc3 od koga final dosta bbolje radi.

Nefgo kako ste nasilno instalirali ovaj plugin za sms na 3.5???

TC3 nije isto sto i final jer je pre ove fajlan ver bio ff3.5rc3 od koga final dosta bbolje radi.

Nefgo kako ste nasilno instalirali ovaj plugin za sms na 3.5???

Kojim jezikom ti pričaš?

RC3 i Final meni isto rade, bez ikakvih promena, možda je nešto malo ispravljeno, ja nisam ni rekao da su isti, pročitaj malo bolje.

Poslednja izmena:
Kojim jezikom ti pričaš?

RC3 i Final meni isto rade, bez ikakvih promena, možda je nešto malo ispravljeno, ja nisam ni rekao da su isti, pročitaj malo bolje.

Srpskim:p nego sam uzeo novu tastaturu,pa ne mogu da se naviknem na raspon izmedju dugmica sto se pisanja tice,a sto se tice citanja sorry my bad pogresno sam razumeo.

@all-Hvala za NTT plug in:D

Nazad
Vrh Dno