mene zanima koji add-on koristis za slanje SMSova ???? jel ima neki koji radi i sa nasim provajderima ?????Meni radi sve...a proradio je i onaj addon za SMS, uz pomoc force install-a
U svakom slucaju, kad se ode na proveru unapredjenja FF-a (kao kad se trazi update FF-a rucno), izbacice prozor u kome kaze koje dogradnje su nekompatibilne sa 3.5 a imas instalirane ...
![]()
To je opcija Nightly Tester extenzije. Isključi to pod opcijama i nema ga više.
Hvala i od meneTo je opcija Nightly Tester extenzije. Isključi to pod opcijama i nema ga više.
Verovatno je 3.5 final = 3.5 RC3.
opisi detaljnijeA jel resen bag usporenja kad se zumira stranica na tom ultra brzom FireFox-u.
Ma ljudi, nebitno da li je RC3 = final, ja sam samo tako pretpostavio zato što je tako bilo i za FF3 ako se sećate.![]()
Isto kao i za ostale extenzije koje nisu zvanično kompatibilne: Nightly Tester Tools.Nefgo kako ste nasilno instalirali ovaj plugin za sms na 3.5???
TC3 nije isto sto i final jer je pre ove fajlan ver bio ff3.5rc3 od koga final dosta bbolje radi.
Nefgo kako ste nasilno instalirali ovaj plugin za sms na 3.5???
Instaliras http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1855250&postcount=26
Pa onda samo prevuces sledeci fajlic u Firefox i odaberes "forced install"
Pogledajte prilog 50427
ps tambixplus mi baguje, ne radi multi-row prikaz tabova dok ga rucno ne podesim pri svakom startovanju FF 3.5![]()
Kojim jezikom ti pričaš?
RC3 i Final meni isto rade, bez ikakvih promena, možda je nešto malo ispravljeno, ja nisam ni rekao da su isti, pročitaj malo bolje.
instalirano, cim restartujem FF znacu i radi li (sto je kod mene pain in the ass, imam 5 FF prozora sa jednoooo... 70-80 tabova ukupno :d )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari