Šta je novo?

Firefox 2.0 Beta 1

kole89

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
319
Firefox 2.0 Beta 1 je zvanično izašao:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.....0b1/win32/en-US/Firefox Setup 2.0 Beta 1.exe

Changes in this Development Milestone

There is a lot in Firefox 2 Beta 1 that we invite you to play around with and give us feedback on:

* Built in Anti-Phishing protection.
* Search suggestions now appear with search history in the search box for Google, Yahoo! and Answers.com
* Changes to tabbed browsing behavior
* Ability to re-open accidentally closed tabs
* Better support for previewing and subscribing to web feeds
* Inline spell checking in text boxes
* Search plugin manager for removing and re-ordering search engines
* New microsummaries feature for bookmarks
* Automatic restoration of your browsing session if there is a crash
* New combined and improved Add-Ons manager for extensions and themes
* New Windows installer based on NullSoft Scriptable Install System
* Support for JavaScript 1.7
* Support for client-side session and persistent storage
* Extended search plugin format
* Updates to the extension system to provide enhanced security and to allow for easier localization of extensions
* Support for SVG text using svg:textPath

http://www.mozilla.org/projects/bonecho/releases/2.0b1.html

Za one koji se žale da im ne rade extenzije: prvo update-ujte sve extenzije koje koristite a zatim instalirajte extenziju MR Tech Local Install i prilikom instalacije extenzije/a samo štiklirajte "Override maxVersion compatibility checking", a ako je već instalirana desni klik na nju u Additions prozoru i izaberi "Make compatible" (ili Tools-Make All Compatible) i 99% extenzija će lepo raditi (inače extenzija ima još korisnih funkcija).

* Ability to re-open accidentally closed tabs

Meni je ovo jako bitno :D Sto puta mi se desilo da kliknem i zatvorim pogrešan tab...

Meni je FF samo "nosač" za Scrapbook i to mu je već dugo jedina svrha.

a i postoji ekstenzija za to - snap it back...

tab mix plus ima isto tu funkciju (plus mnogo drugih, kao npr. restore crashed session)

ZoNi to sto si ti pokazao firefox ima pod Go menijem. Mislim da ova nova opcija donosi pravilan "undo" koji do sada bar kod mene nikada nije radio kako treba.

Vrh Dno