Šta je novo?

Firefox 2.0.0.9

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Da li je Gmail doživeo neke veće promene ili je novi Firefox drastično brži u radu sa Gmail-om?

P.S. Primetio sam da je Loading tekst poruke pri čekanju drugačiji... Prilikom otvaranja Gmail-a...

Nije drasticno brzi, ali je brzi za mozda nekih 10-15%. Sto se tice Loading poruke, mislim da se nista nije promenilo...

Poslednja izmena:
Gmail prelazi na V2.0, prebacuju juzere postepeno na nove servere, tako mi koji smo jos na starim dozivljavamo sve brze posto su manje optereceni...

Uskoro cemo svi na Gmail2.0

Turbo

Jeste drugaciji loading... A i bogami, primetno brze ucitavanje

Nije drasticno brzi, ali je brzi za mozda nekih 10-15%. Sto se tice Loading poruke, mislim da se nista nije promenilo...
Meni se čini ne da je brži nego je sve trenutno... Vrlo brži. Ali eto, da podelim fascinaciju, do sada jako sporim Gmailom, ubrzanja Gmaila.

mnogo ce biti gotivan novi GMail...
jedan od noviteta je Contact Manager koji vec postoji, ali jos uvek nije implementiran za sve
http://mail.google.com/mail/contacts/ui/ContactManager?js=RAW

a i stvarno brze ucitava...ja jos koristim CustomizeGoogle i BetterGMail plugin u FF-u...probajte ovaj BetterGMail, ima nekoliko tema za i jos korisnih opcija

Poslednja izmena:
imam problem sa Gmail-om od pre 2 dana, kada hocu da skinem attachment izgubi se stranica i moram da radim refresh/reload i to samo iz FF.
Iz Maxtona i IE7 sve radi normalno.

Kad već se pričao o Gmail-u,hteo bih da pitam,da li neko zna kako mogu i gde da vidim kada sam otvorio svoj nalog(kreirao)?
Pošto sam onaj pozdravni mejl odavno obrisao...

A da li će prestati da bude bloatware, bar od verzije 3.0? Jel neko probao? Ima li šanse da radi brzo kao Opera?

imam problem sa Gmail-om od pre 2 dana, kada hocu da skinem attachment izgubi se stranica i moram da radim refresh/reload i to samo iz FF.
Iz Maxtona i IE7 sve radi normalno.

hmm...nisi jedini, i meni se to ponekad dogodi...

i ja bi' voleo kad bi bio brzi, barem pri startovanju ako vec ne moze pri ucitanjavu stranica...

A da li će prestati da bude bloatware, bar od verzije 3.0? Jel neko probao? Ima li šanse da radi brzo kao Opera?

To i mene zanima... Ja se vise i ne usudjujem da pustim DL preko Download Status Bara, jer takva akcija posle minut rezultuje u 100% CPU zauzecu !

Haha, već vidim slogan za download status bar.. Kako sam slatko obrisao to gov*nce.

"Download status bar
makes every PC run like a 286"

😀

Iskreno ne verujem da će FF 3.0 raditi brzo kao Opera, ali dokle god Opera ima impresivnu brzinu i ni 2% funkcionalnosti FF-a (sa extenzijama), ja ću se svejedno držati FF-a. 🙂

hmm...nisi jedini, i meni se to ponekad dogodi...

i ja bi' voleo kad bi bio brzi, barem pri startovanju ako vec ne moze pri ucitanjavu stranica...

Kada koristim newer version Gmail-a stalno se desava, kada vratim na staru sve radi ok.

Može li neko da mi kaže zašto ne mogu da instaliram Add update za gmail menadžera?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno