Šta je novo?

Firefox 13

meni je poceo opasno da zabada i ovaj novi firefox, ne vredi... teska srca se oprastam od visegodisnjeg druzenja sa ff i idem na chrome def... ovo vise stvarno nema smisla :) dovoljno je da jednom nestane struje dok je ff ukljucen i sledeci put on totalno odlepi

meni radi OK, mada mi je chrome i dalje defaultni browser :p ono sto me i dalje nervira kod firefoxa je, sa 0 addonova radi mnogo mnogo brze, instaliram 10 addonova bez koji ne mogu, i ode sve u k :(
dok kod chroma toga nema...

@Griffin, pa ja mislim da taj problem imam od kada znam za bilo kakve browsere i youtube :D

Cesto koristim shortcut Ctrl+Tab i kada se na tjubetu player fokusira, onda Ctrl+Tab vise ne ide kroz tabove, nego kroz sam tjube plejer.

Nekako sam navikao da zivim sa tim, ali ako postoji resenje bilo bi lepo :)

meni je poceo opasno da zabada i ovaj novi firefox, ne vredi... teska srca se oprastam od visegodisnjeg druzenja sa ff i idem na chrome def... ovo vise stvarno nema smisla :) dovoljno je da jednom nestane struje dok je ff ukljucen i sledeci put on totalno odlepi

MEni nije ni struje nestalo pa ipak cesto bude not responding, flesh animacije i igre mi zabadaju najstrasnije itd; vracam se na ver 12!!

@Griffin, pa ja mislim da taj problem imam od kada znam za bilo kakve browsere i youtube :D

Cesto koristim shortcut Ctrl+Tab i kada se na tjubetu player fokusira, onda Ctrl+Tab vise ne ide kroz tabove, nego kroz sam tjube plejer.

Nekako sam navikao da zivim sa tim, ali ako postoji resenje bilo bi lepo :)

ali fazon je sto kod mene trenutno ne moze da se odfukusira :D kad otvorim klip, sve je ok, cim kliknem na njega play/pause bilo sta...ostane fukisran dok god ne uradim resfresh ili kliknem na neki drugi tab i tako iznova...

ako kliknem van playera, i dalje ne mogu ni jedan shortcut, player je konstantno fokusrian, e to je vec bug, zato pitam dal je do mene ili je ff 13 :p

Meni i dalje baguje sa onim popup prozorima neće da ih otvara nikako a sada se kada sam instalirao 13.0.1 verziju pojavio i problem da kada na yt kliknem na neko od onih fb,twiter i sličnih dugmadi kako bi nešto objavio na fb ili twitteru dugme jednostavno ne reaguje.

Mogu da ga pritiskam do besvesti ništa se ne dešava....

Jel zna neko u čemu je problem?

Danas sam re-instalirao firefox do nule,onako radi reda,i htedoh da probam taj novi speed dial koji mi je ponudio prilikom apdejta na 13-icu,pre neki dan,koji sam ja "odbio" da probam.Medjutim sad ga ne vidim nigde!Niti mi ga je ponudio na pocetku,odmah posle instaliranja mozile,nit mogu da ga nadjem.Da ga nisu ukinuli na ovoj novoj 13.1?

u gornjem desnom novog taba imas switch :p

Poslednja izmena:
about:config -> browser.newtabpage.enabled = true

Kada ovo ukucam u search bar dobijem:

The address isn't valid

The URL is not valid and cannot be loaded.

Web addresses are usually written like
http://www.example.com/
Make sure that you're using forward slashes (i.e.
/).

amagad..ukucas "about:Config" prvo, pa u searchu boxu trazis browser.newtabpage.enabled i setujes na true xD

gg >.>

onda idi na reset opciju, about:support i klikni rest, ali izgubices addons i settings, ostace ti bookmarks,history, passwords i ne znam sta jos, pise ti tamo...

Prilikom deinstalacije sam obrisao sve u vezi mozile,one foldere u apps-user data-sve sto sam nasao i ponovo instalirao 13.1 i uopste mi ne nudi taj speed dial!

Evo sad sam i to uradio i opet nema!Znaci-poludecu!Jednostavno-nema!
Prilikom upgrade-a mi je odmah davalo na pocetku onaj video gde prikazuje taj speed dial a sad prilikom ciste instalacije -nema!

Poslednja izmena:
onda nisi sve obrisao...probaj reset, trebao bi on da pregazi sve

A deinstalirao sam sa Your-uninstalerom!On kad de-instalira tu nema da "ostane" nesto.I jos sam rucno sve obrisao sto sam nasao!

Ne znam da li sam lud ali nemogu da pronadjem nacin da ubacim link u speed dial? Na operi postoji veliki plus na sredini kvadrata, takodje desni klik otvara meni, ovde nista? Ili ovo samo pamti poslednje birane linkove? Ako je tako bolje da ga nisu ubacivali, krs.

Poslednja izmena:
nema nacina nazalsot, to ti je vise kao potsetnik za najcesce koriscene strane. jedino sto mozes je da ulovis tu stranu koju ti treba kada je prikaze, pa da stavis pin, u gorenjm levom uglu, i onda ce ona ostati tu. probaj super start, lagan, brz i predobar speed dial :)

Nadjoh resenje za dodavanje tumbnejlova:
- bookmarkuješ željeni link
- prevučeš bookmark u "slot" na speed dialu
- pinuješ

Radi... Ali ne znam zasto je tesko da ubace jedan Add Button? Da bi se razlikovali od opere? Koji *******!

pa zbog toga sto u tumbnailu koga refresuje samo kako on zna, prikazuje delove poruke sa gmaila, fejsa i slicno, ne preporucujem da se koristi. :)

pozdrav svimia nisam znao gde da pitam pa cu ovde! imam veliki problem koji me mngoo nervira od kako sam instalirao novi flash player!!
ovako..nece da mi otvori sajtove tipa facebook, imdb, youtube, nba.com, espn itd... i pojavljuje se stalno ova slika..nije moja ali je ovako
http://www.dodaj.rs/f/a/QN/31T7BPQi/fb-problem.png
e sad ne znam sta da radim :/ poludeo sam..reinstalirao sam sistem vracao na prethodnu verziju flash playera i nista!!!
da napomenem da mi ne radi ni sa jednim browserom i da ne znam sta da radim...da li se ikome ovo desavalo! molim vas pomagajte..ovako mi je vec 20 dana i izludeo sam

Ne vidi se slika.
Mozda nema veze sa flashom. Proveri da nemas instaliran neki child-protection program (ili antivirus...) u kome su blokirani ti sajtovi. I iskeniraj antivirusom i antimalware-om komp u slucaju da si navukao nesto. A mozes i da vratis stari flash pa da vidis da li je do njega.

Ne vidi se slika.
Mozda nema veze sa flashom. Proveri da nemas instaliran neki child-protection program (ili antivirus...) u kome su blokirani ti sajtovi. I iskeniraj antivirusom i antimalware-om komp u slucaju da si navukao nesto. A mozes i da vratis stari flash pa da vidis da li je do njega.
uradio sam to sve i nista nisam uspeo :/

Meni stalno puca flash na 13.-ici. Eblo ih unapredjenje

Vrh Dno