Šta je novo?

Firefox 13

psiho_d

Cenjen
Učlanjen(a)
14.06.2009
Poena
154
Upravo sam instalirao stabilnu verziju Firefox 13, i baš me nervira ovaj speed dial. Da li neko zna kako da ga disable-ujem?

a mozes i da klines na dugme u desnom gornjem uglu stranice :)

Osim nerviranja, ima li pozitivnih utisaka? Ima li ičega značajno novog (osim speed dial-a)? Jesu li sredili fleš?

kakvog nerviranja? XD

meni flasi radi ok, i sve ostalo, ali jos ne moze da se meri sa chromom u brzini, Firefox 15 i 16 imaju dosta novih stvari, pa da sacekamo x]

Jesu li napokon sredili problem sa memorijom i zauzećem procesora

Meni skrol stranice nekako lepse radi da ne kazem klizi!

ne radi lose ova 13-ica.. napokon!

13ica radi ok. Koristio sam i sve FF13bete koje su vec tada radile ok.
Win je 7ica x86..

Jel ima neko problem sa popup prozorima?

Neće da mi otvara popup prozore sa proverenih sajtova iako su u listi stavljeni na allow....

Meni se desava da nece da me ostavi prijavljenog na ovom forumu, ali kad pocen da unosim username on mi da moj username kao opciju selektuj predjem u drugo polje pass da mi automatski pass. Ali i dalje me ne ostavlja prijavljenim, ali ne znam zasto

Puca 11.3 verzija Flash-a nenormalno na Firefox-u 13... Uradio uninstall pa install ponovo - i ista stvar.
Sad sam vratio na Flash 11.2 pa cu da vidim kako se ponasa.

btw - juce mi je na poslu in-text search čas radio čas nije.

Firefox 13 meni radi uzasno, firebug je kocio, i ako je ta verzija podrzavala Ff 13, verovali ili ne google mi nije radio, znaci ukucam u search nesto i nista se ne desava, cim sam vratio na 12, sve je proradilo(napominjem da nije bio problem do add onova, vec do Ff verzije), jedino pozitivno sto sam primetio je da sad ima dobar softverski rendering kao sto ima Chrome, ali dok ne isprave bagove necu instalirati, vratio sam se na 12.0.

@MISTICX - verzija radi dobro, probaj sa svežim profilom. Što se tiče zauzeća memorije i procesora, FF je tu u nekoliko poslednjih verzija bolji i od Chromea i od Opere. Dakle, prvo proverite svoj setup... I probajte Waterfox ako koristite Winx64.

Pitao sam par ortaka, i njima je isto jako zezao Ff, tako da nije do mene sigurno, posto mi ovaj setup stoji jos od Ff 4, i sve updatove je do sad lepo podnosio, updatujem Ff, pa onda add onove i sve sljaka savrseno, ovo je prva verzija koja se raspada.

Kako možete da surfujete sa seckanjem nije mi jasno.

Pitao sam par ortaka, i njima je isto jako zezao Ff, tako da nije do mene sigurno, posto mi ovaj setup stoji jos od Ff 4, i sve updatove je do sad lepo podnosio, updatujem Ff, pa onda add onove i sve sljaka savrseno, ovo je prva verzija koja se raspada.
Probaj novi profil - naročitp ako ti stoji još od FFIV.

ima neki "lag" smooth scroll,sada sam nas probao,jeste fluidnije,ali nekako i vestacki,i bas me iritira.

Jedna zanimljivost.
Kad u waterfox 13 url bar ukucam pojam za pretragu, na primer galaxy siii dobijem listu google rezultata.
A kad to isto ukucam u google strani font je veći kao i razmak između pojedinih reultata.
Jel zna neko zašto?
Slike su u prilogu.

Prilozi

• url bar.png
    url bar.png
    290.9 KB · Pregleda: 80
  • google search.png
    google search.png
    281.8 KB · Pregleda: 82
jel moze neko da potvrdi ovaj bug: otvorim youtube, otvorim bilo koji klip, ako se player fokusira, ne moze vise da se "defokusira"?;p tako da ne mogu da koristim keyboard shortcut za novi tab ctrl+T :(

disablovo sve addonove, i dalje isto, reinstalirao firefox i dalje isto...

Griffin, koju verziju tačno koristiš, 13.01 od prekjuče ili čisti 13.0 ?

kod mene tog baga nema, probaj da update-uješ na 13.01.

Griffin, koju verziju tačno koristiš, 13.01 od prekjuče ili čisti 13.0 ?

kod mene tog baga nema, probaj da update-uješ na 13.01.

pa koristio sam 13.0 do juce, i kad sam viedeo ovaj bug instaliram 13.0.1 i dalje isto...

ovo je novo u 13.0.1:
FIXED - Windows Messenger did not load in Hotmail, and the Hotmail inbox did not auto-update (764546, fixed in 13.0.1)
FIXED - Hebrew text sometimes rendered incorrectly (756850, fixed in 13.0.1)
FIXED - Flash 11.3 sometimes caused a crash on quit (747683, fixed in 13.0.1)

Vrh Dno