Šta je novo?

FireFox 1.04

kole89 je napisao(la):
Brže mi je da nakon clean instalacije samo prevučem snimljene extenzije i instaliram ih nego da ih ponovo downloadujem.
sto ti je brze? extenzije su veoma male, a relativno se cesto update-uju! Ja ih uvek updateujem iz samog FFa! I sa mojim %^&%$# dial-upom, to nikada ne potrosi vise od 2-3 minuta! Jedan restart FFa i sve je kako treba!

ZoNi je napisao(la):
a ti si onaj nepismeni tenkre koji pise pacerske testove za Svet kompIjutera, a??? Hehe, koji si ti leek... posto vec znam da ne umes da pises, nadam se da bar umes da citas....

Krivo mi što iz poštovanja prema ovom forumu ne mogu da ti odgovorim onako kako bih želeo. Vidim da pored talenta za spamovanje poseduješ i talenat za humor.

Znaš kako, moja nepismenost može trudom da se izbaci dok tvoj debilizam je nažalost u dubini tvoje srži i odatle teško da može da izađe.

No neću se raspavljati sa tobom ovde na forumu, ipak tebi nema pomoci.

Poz. druže.
Vidimo se... nadam se.

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
ma, Bojane, sve ono sto ne mozes da mi kazes preko Foruma, slobodno izrazi preko PMa ili maila... :) daj, pokazi mi svoje raskosno pisanije :D

ajd...

Maaaaaa jok. Nisam ja jedan od onih koji se kriju iza monitora i mangupiraju. Neću da spamujem forum raspravlajući se sa tobom. Nema potrebe za tim... srešćemo se valjda jednom majku mu pa ćemo da vidimo da li ti je i u tim situacijama jezik dugačak koliko je ovde na forumu.

Ponekad se samo iskreno pitam kako te vođe ovog foruma trpe, nije da želim (i mogu) da se mešam u njihov posao ali ja da sam jedan od njih teško da bih ti dozvolio toliku slobodu. U nekoliko navrata si se ljutio kad ti neko zameri za tvoje smaranje a kao da sam neprimećuješ koilko si postao dosadan. A da ne zaboravimo ni provokacije koje si bezrazložno uputio ostalim korisnicima nekoliko puta.
Malo pre si za dva minuta napravio dva posta. Što? Nisi mogao da edituješ prethodni? Izgleda da se ponosiš tom brojkom postova koju imaš kao da si je pametnim komentarima zaradio.

Poslednja izmena:
Obojica smarate, resavajte medjusobne probleme negde drugde.

Bojan Novakovic je napisao(la):
Nisam ja jedan od onih koji se kriju iza monitora i mangupiraju
da ne bude zabune - ti si prvi poceo da me direktno vredjas, a da te ja nikako nisam pre toga spomenuo... samo da se zna...

a o broju postova... nisi ti mnogo losiji od mene (vidi posts per day):

zoni9xr.png
bojan5ns.png

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
sto ti je brze? extenzije su veoma male, a relativno se cesto update-uju! Ja ih uvek updateujem iz samog FFa! I sa mojim %^&%$# dial-upom, to nikada ne potrosi vise od 2-3 minuta! Jedan restart FFa i sve je kako treba!
1. Ja FireFox skoro svaki dan update-ujem, tako da me mrzi da svaki dan downloadujem extenzije.
2. Nightly build-ovi moraju da se instaliraju na clean profile. Dok ja ponovo nađem sve te extenzije, treba mi barem pola sata.
3. Prosečno izađe jedna update-ovana extenzija na dva dana (pričam za moje extenzije), tako da mi to ne predstavlja neki problem.
4. Zgodno je da nasnimim na floppy i odnesem nekom drugu - instaliram sve potrebne extenzije za max 2 minuta.
5. I ja imam %^&%$# dial-up :)

@ kole89: aha... zaboravih na nightly-je... da, to moze da bude problem... ja koristim iskljucivo "final" verzije, a extenzije mi se same update-uju... ali, zaista kod nightlyja ta taktika nije primenjiva!

ok, bitno je da ima puno razlicitih resenja i mogucnosti, da svako izabere ono sto mu je najbolje...

Bojan Novakovic je napisao(la):
Maaaaaa jok. Nisam ja jedan od onih koji se kriju iza monitora i mangupiraju. Neću da spamujem forum raspravlajući se sa tobom. Nema potrebe za tim... srešćemo se valjda jednom majku mu pa ćemo da vidimo da li ti je i u tim situacijama jezik dugačak koliko je ovde na forumu.

Ponekad se samo iskreno pitam kako te vođe ovog foruma trpe, nije da želim (i mogu) da se mešam u njihov posao ali ja da sam jedan od njih teško da bih ti dozvolio toliku slobodu. U nekoliko navrata si se ljutio kad ti neko zameri za tvoje smaranje a kao da sam neprimećuješ koilko si postao dosadan. A da ne zaboravimo ni provokacije koje si bezrazložno uputio ostalim korisnicima nekoliko puta.
Malo pre si za dva minuta napravio dva posta. Što? Nisi mogao da edituješ prethodni? Izgleda da se ponosiš tom brojkom postova koju imaš kao da si je pametnim komentarima zaradio.
Dobro #Bojane# spusti malo loptu.

Vrh Dno