Šta je novo?

FireFox 1.0 PRC :-)

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prc po prc i ovaj browser je konacno zamenio Mozillu. Ispravljen je bug sa url-ovima koji nestaju u address bar-u. I lepa osobina sto zna da koristi Thunderbird, tako da iz Tools menija moze da se cita/salje poruka.

Septimus je napisao(la):
Zamenio Mozillu a uskoro ce i IE :smoke:

Meni je MyIE zamenio IE, a MyIE je zamenila Mozilla 🙂

ZoNi je napisao(la):
ma, kakav IE... IE je samo temelj za odlicne browsere (Maxthon, Avant...), a ne pravi browser 🙂

a FF ce zameniti IE onda kad bude znao da prikaze "best viewed with IE" strane isto kao i IE! (do sada je Mozilla Foundation to mogla vec 100 puta da ugradi!)
Ima istine u tome. Mada su ga poprilicno ispolirali ( od verzije 0.9 radi dobro i sa e-banking-om) ima slucajeva kada, jos uvek, moram da posegnem za IE (tj. Avantom).
1.0 finalna verzija ce biti trenutak istine za Mozilla Foundation, zato ce se do decembra cekati za finalnu verziju...Ima tu jos gomila bug-ova da se ispravi.

ZoNi je napisao(la):
ma, kakav IE... IE je samo temelj za odlicne browsere (Maxthon, Avant...), a ne pravi browser 🙂

a FF ce zameniti IE onda kad bude znao da prikaze "best viewed with IE" strane isto kao i IE! (do sada je Mozilla Foundation to mogla vec 100 puta da ugradi!)

Daj mi neki sajt koji se ne prikazuje isto u FF 0.9.3 i IE6. Znaci, gde su vidljive greske, a ne u fazonu "nisu isti dugmici".

davno sam presao na FF!
FF rula!

Nedjo je napisao(la):
davno sam presao na FF!
FF rula!
Da, strava je. Thunderbird nisam probao, jos uvek sam na sismisu a sve vise koristim gmail. Ima li neko iskustva sa njim? Vredi li da ga probam?

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Daj mi neki sajt koji se ne prikazuje isto u FF 0.9.3 i IE6. Znaci, gde su vidljive greske, a ne u fazonu "nisu isti dugmici".

maxthon.zoniweb.com 🙂

sajt 100% radjen u HomeSite 4.51 i TopStyle 3 Lite (znaci, nikakvi wysiwyg alati)

Poslednja izmena:
Evo dakle win xp sp2
najnoviji Maxthon vs najnovijeg FF

PS: nisam hteo da kompresujem slike pa su malo vece...

Prilozi

• Maxthon.webp
    Maxthon.webp
    162 KB · Pregleda: 93
  • FF.webp
    FF.webp
    170.7 KB · Pregleda: 115
Cini mi se da smo o ovome vec raspravljali. Elem, ja se drzim Opere 7.54 (za sada🙂) IE sam odavno izbacio iz upotrebe. Razlike u prikazu stranica postoje, ali su iz verzije u verziju manje i manje. Mozemo uskoro ocekivati da ce FireFox prikazivati stranice isto kao sto ih prikazuje i IE. Zato - go go Mozilla!

Nazad
Vrh Dno